Dojčenie a depresia. Zhoršuje alebo dokonca spôsobuje ženám psychické problémy? Dojčenie a depresia. Zhoršuje alebo dokonca spôsobuje ženám psychické problémy?

„To sú hormóny, prestane kojiť a to prejde...“ Zvykne sa konštatovať pri zlom psychickom stave žien s bábätkami. Niektorí, vrátane zdravotníkov, dokonca celkom vážne hovoria o „laktačnej psychóze“, ktorá má mať negatívny vplyv na duševné zdravie matiek. V skutočnosti je to celkom inak.


Kliešte sú v máji najaktívnejšie, nezabudnite si po pobyte vonku skontrolovať pokožku. Jediný správny postup na ich vytiahnutie je TENTOKliešte sú v máji najaktívnejšie, nezabudnite si po pobyte vonku skontrolovať pokožku. Jediný správny postup na ich vytiahnutie je TENTO

Kliešte sú počas apríla a mája, kedy sa rozmnožujú, najaktívnejšie, preto je teraz najväčšia pravdepodobnosť, že si nejakého z prírody prinesiete sebou.

Tip na výlet Sysle na Muráni, dovezie vás k nim nový, bezplatný vláčikTip na výlet Sysle na Muráni, dovezie vás k nim nový, bezplatný vláčik

Aký by to bol víkend bez výletu do prírody, všakže? Ak nemáte čas alebo chuť na dlhú túru, skúste si pozrieť sysľovisko na Muráni, obec spustila od mája prevádzku nového tutistického vláčika.

Prijímačky na strednú školu. Prečo je dobré vyhnúť sa vetám typu „Ty predsa všetko zvládneš“ a čo od vás dieťa potrebuje počuť?Prijímačky na strednú školu. Prečo je dobré vyhnúť sa vetám typu „Ty predsa všetko zvládneš“ a čo od vás dieťa potrebuje počuť?

Na stredné školy sa hlási tento rok takmer 50-tisíc žiakov, najviac, zhruba 33-tisíc, chce ísť na gymnáziá. Nie každý sa však na vybranú školu dostane a tento fakt u mnohých vyvoláva z prijímacích skúšok stres. Je medzi nimi aj vaše dieťa? Ako mu pomôcť, čo potrebuje počuť, a naopak, ktorým vetám sa radšej vyhnite?




Ďalšie naše weby