NÁZOR Prečo potrebujeme deti neustále naprávať? Myslíme to dobre, ale...NÁZOR Prečo potrebujeme deti neustále naprávať? Myslíme to dobre, ale...

„Nerob to takto, ale inak, pekne spievaj, nie takto!“ Niekedy to s pokynmi deťom preháňame. Myslíme to dobre, v snahe odovzdať im to, čo si myslíme, že je najlepšie, skúsme sa však na to pozrieť z ich pozície. Je to najlepšie aj pre nich? Ako by sme sa cítili, keby nám niekto neustále niečo nakazoval a opravoval nás?


Majself a Kali objavujú poklady Slovenska, vandrujte s nimi do BardejovaMajself a Kali objavujú poklady Slovenska, vandrujte s nimi do Bardejova

Najkrajšie poklady Slovenska poznala aj cisárovná Sissi, pre vás ich odkryjú Kali aj Majself. Kde? V kráľovskom meste Bardejov, ktoré sa stane ďalšou zastávkou letnej vandrovky s Kaufland Detským festivalom. Poďte s nami na cisársky dvor, kde na vás okrem lekcie etikety, kriketu či koní čaká aj pravý cisársky trhanec. A program plný zvučných mien.

KVÍZ Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?KVÍZ Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

O čom inom by mal byť dnešný kvíz, keď nie o olympijských hrách. V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias, ako prezývali Emila Zátopka a v akej disciplíne získalo pred sto rokmi v Paríži Československo prvé zlato? Otestujte sa!

Recept na víkend 3x cestoviny, ľahké, rýchle a výživnéRecept na víkend 3x cestoviny, ľahké, rýchle a výživné

Komu by sa chcelo v horúcom lete babrať s jedlom. Niet však nad domácu ľahkú a výživnú stravu, a práve na takéto rýchle obedy vám dnes ponúkame recept. Trikrát cestoviny, nech sa páči, vyberte si.




Ďalšie naše weby