Toto musíte vyskúšať. Päť krokov na rýchle upokojenie vlastných i detských emócií, trvajú naozaj krátkoToto musíte vyskúšať. Päť krokov na rýchle upokojenie vlastných i detských emócií, trvajú naozaj krátko

Stresu je vystavený každý z nás, vrátane detí. Podľa prieskumu traja zo štyroch mladých ľudí pociťujú denne mikrostresy a lepšie na tom nebudú ani ich rodičia. Psychologička ponúka účinnú techniku, ako si s návalom emócií rýchlo poradiť.


Pozor na diéty, k vážnym problémom je od nich iba krôčikPozor na diéty, k vážnym problémom je od nich iba krôčik

Chudnete? Či už po pôrode alebo len tak, na leto do plaviek? Pozor na to, akým spôsobom. Najmenej vhodným je diéta, tá totiž zvyšuje riziko vzniku porúch príjmu potravy až päťnásobne.

Dokedy má dieťa spať poobede a kedy stačí už len nočný spánok?Dokedy má dieťa spať poobede a kedy stačí už len nočný spánok?

Má ešte spávať poobede alebo už stačí len raz denne? Kedy je dieťa zrelé, aby mu postačil len jeden spánok? Podľa čoho to spoznáte?

KVÍZ Druhá svetová vojna, koľko o nej viete? Otestujte si vedomosti z histórieKVÍZ Druhá svetová vojna, koľko o nej viete? Otestujte si vedomosti z histórie

Začiatok mája, to je výročie konca druhej svetovej vojny, v tomto roku 79. Práve o nej a jej najvýznamnejších tvárach bude dnešný kvíz. Pozrime sa spolu do histórie a oživme si vedomosti o tejto strašnej etape našich dejín.




Ďalšie naše weby