Takto to robím ja

  • Obrázok Mama štyroch chlapcov: Vychovávať viac detí je niekedy ľahšie ako len jedno

    Mama štyroch chlapcov: Vychovávať viac detí je niekedy ľahšie ako len jedno

    „Vždy som chcela mať veľa detí. Ich svet mi prišiel zaujímavejší a lepší ako svet dospelých. Pripadali mi zábavnejšie a úprimnejšie,“ hovorí Eva Tykvová, mama štyroch chlapcov. Kryštof má sedem rokov, Matej päť, Šimon tri a najmladší Daniel nedávno oslávil pol roka. Piate dieťa síce nie je na programe dňa, ale ak by prišlo, Eva by sa potešila.

  • Obrázok Priznať si, že prichádza koniec, je ťažké, ale nič lepšie sa nedá urobiť

    Priznať si, že prichádza koniec, je ťažké, ale nič lepšie sa nedá urobiť

    Posledné tri roky boli pre Veroniku Ďurinovú poznačené smrťou. V marci 2015 pochovala mamu, teraz v januári sestru a o deväť dní po nej aj jedenásťročnú neter Karolínku. Všetky jej zobrala rakovina. Dnes rozpráva, ako to dokázali všetci v rodine prežiť, aby pomohla ďalším, ktorí sa dostanú do podobnej situácie.

  • Obrázok Zuzana Rehák Štefečeková: Ťažšie je odísť z domu, než sa dostať do finále

    Zuzana Rehák Štefečeková: Ťažšie je odísť z domu, než sa dostať do finále

    Slovenská najúspešnejšia strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková v materstve vyznáva zásadu: Ak je spokojný rodič, je spokojné aj dieťa. So synom trávi všetok čas, ktorý sa dá.

  • Obrázok „Moju malú nosím v šatke, spokojné sme obidve.“

    „Moju malú nosím v šatke, spokojné sme obidve.“

    „Predtým som cez deň nič nestíhala, k jedlu som sa dostávala až večer. Chcela som si v pokoji vypiť teplú kávu, nakúpiť si, navariť. Podarilo sa. A aj vďaka noseniu z dcérky vyrastá nebojácne a sebaisté dieťa,“ chváli si nosenie v šatke Alžbeta Mészárosová zo Šale, mama štvormesačnej Lindy Elis.

Ďalšie naše weby