Nevesta mala počas obradu dcérku v šatke na chrbte. Vznikli tieto úžasné fotografie

Gabriela Bachárová, 21. februára 2019 o 10:25

Počas svadobného obradu ju mohli strážiť príbuzní, ale Američanka Dalton Mort vedela, že bez dvojročnej dcérky Ellory nablízku to nebude ono. Rozhodla sa, že si ju dá jednoducho do šatky na chrbát a tak pôjde k oltáru. Jednu časť obradu dievčatko spalo mame v náručí. A bolo to prirodzené a samozrejmé ako mamičkine áno.

Dalton Mort s dcérkou v šatke na svojej svadbe.

Foto: Fire and Gold Photography

Ak sa berú partneri, ktorí už majú dieťa, najjednoduchším riešením je dieťa zveriť do starostlivosti príbuzným, ktorí ich počas svadobného obradu postrážia. Lenže deti chcú byť s rodičmi, a tak sa môže ľahko stať, že začnú plakať. Aby nerušili, odvedú ich preč, čo je škoda.

Dalton Mort sa chcela nielen vyhnúť tejto situácii, ale hlavne mať dcérku pri sebe. Tak to cítila. „Naozaj som chcela, aby naša dcéra bola súčasťou obradu. Manželstvo je záväzkom celej našej rodiny,“ povedala.

Žena mala väčšiu časť ceremónie dcérku na chrbte, ale keď sa jej chcelo spať, dala ju dole a držala ju na rukách. Takto si pospala dvadsať minút. „Ked sme si povedali naše áno, držala som ju v náručí, čo bolo úžasné,“ povedala žena pre server Huffingtonpost.com. Dcérku v šatke nosila aj predtým, pretože to považuje za najlepší spôsob, ako mať s dieťaťom blízky vzťah.

Pozrite si viac fotografií zo svadby










ANKETA:

Páči sa vám, že žena mala počas svadobného obradu dcérku so sebou?

85,7%



14,3%












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >