Deti slávnych sa nosia. Milujú to Adriana Sklenaříková, Veronika Velez Zuzulová či Helena Krajčiová

pt, gb, 5. februára 2019 o 06:00

Čo majú spoločné Adriana Sklenaříková, Veronika Velez Zuzulová, Helena Krajčiová s Janou Kirschner či Pink? Našli záľubu v nosení svojich detí. Má to veľa výhod – človek nemusí vláčiť veľa vecí, všade sa dostane, po schodoch i na lyže, dieťa má vždy v tesnej blízkosti, pod kontrolou. Prospieva to aj bábätku, blízkosť matky ho upokojuje, čo sa odráža na jeho celkovej pohode. Napokon, najlepšie o tom svedčia fotografie slávnych matiek.

Adriana Sklenaříková

Foto: Facebook Adriany Sklenaříkovej

Adriana Karambeu-Sklenaříková

Topmodelka Adriana Karambeu-Sklenaříková (47) sa rozhodla, že bude nosiť svoju dnes už päťmesačnú Ninku. Na fotografii je spolu so sestrou Natáliou, ktorá tiež svoju Stellu nosí.



Modelka pózuje pre časopis Paris Match, ktorý vyšiel len pred pár dňami.



Helena Krajčiová

„Naša večerná rutina. Naložím dieťa do nosiča a kým zaspáva, celá rodina hráme pexeso. Ľúbim to," takýto post zverejnila na Instagrame herečka Helena Krajčiová (43) koncom minulého roka. Herečke známej najmä zo seriálu Búrlivé víno sa vlani v septembri narodil syn Kryštof, okrem neho má aj štvorročnú dcérku Aniku.



„Štyri mesiace lásky, veľmi sa my ľúbime. A na záchodoch dobré svetlo," takto glosovala herečka na Instagrame fotografiu spred mesiaca.



Tomáš Klus

Známy český spevák má s manželkou Tamarou už tri deti. Na fotografii je s prostredným Alfrédom. Okrem najstaršej dcéry Jozefíny sa manželia ešte starajú o najmladšiu Jenovéfu.



Deti manželov Klusovcov pekne pokope. Jozefína, Jenovéfa a Alfréd. Musíte uznať, že Klusovci sa v menách detí poriadne „vyřádili".



Lucia Nicholsonová

Politička Lucia Nicholsonová tiež nosila, dokonca sa so synom v šatke vybrala na stretnutie s dalajlámom. Ako vidieť, proti srsti mu to nebolo. Synovi ani dalajlámovi. Syn Jakub sa političke narodil v septembri 2017. Z predchádzajúceho manželstva s novinárom Tomom Nicholsonom má deti Dominika a Lilly.

Politička Lucia Nicholsonová išla na stretnutie s dalajlámom so synom v šatke.

Foto: Facebook Lucie Nicholsonovej

Dnes je Kubko už veľký chlap!

Malý Jakub už poriadne podrástol.

Foto: Facebook Lucie Nicholsonovej

Simona Petrík

Že sa dá skĺbiť materstvo a práca, to ukázala poslankyňa parlamentu Simona Petrík. Túto fotku zverejnila na svojom Facebooku. Ako vidieť, dcére Zore, ktorá v novembri minulého roku oslávila už tretie narodeniny, sa v parlamente zjavne páčilo. Dieťa v šatke sa však nepáčilo zodpovedným v Národnej rade SR, pretože poslankyňu a jej dcérku v roku 2015 nevpustili na rokovanie.

Svoju dcérku vzala do práce v šatke aj politička Simona Petrík.

Foto: Facebook Simony Petrík


Celá rodina Petríkovcov pohromade.

Simona Petrík s manželom a dcérkou.

Foto: Facebook Simony Petrík


Veronika Velez Zuzulová

Na materskej stíha spolukomentovať športové prenosy, dozerať na svoju lyžiarsku akadémiu, vo Francúzsku aj na rodinnú reštauráciu. A lyžovať, samozrejme aj s malým Julom Gejzom. Nech žijú nosiče.


Marlies Raich

Ešte donedávna ako Marlies Schield súperila na lyžiarskych svahoch s Veronikou Velez Zuzulovou. Dnes čaká tretie dieťa. S manželom, bývalým vynikajúcim lyžiarom Benjaminom Raichom si nosičom vypomáhali aj pri predchádzajúcich dvoch deťoch, zrejme tak bude aj pri treťom.



Jana Kirschner

Speváčka nosila svoje obe dcéry. „Je to rýchlejšie a praktickejšie, a aj v meste, akým je Londýn, je to vlastne nevyhnutné,“ vysvetľovala v júni 2011 pre Čas pre ženy.sk, keď mala jej staršia dcéra Matilda štyri mesiace. „Ja som s ňou prešla galérie a múzeá a súdiac podľa toho, že väčšinou celý čas prespí, mám pocit, že ona je s týmto spôsobom prepravy tiež spokojná,“ dodala. V nosiči prežila svoje prvé mesiace života aj mladšia Yolana. S nosením sa obaja rodičia striedali – ak mala Jana koncertné povinnosti, nosič si pripol otec Eddie Stevens.

Jana Kirschner s rodinou krátko po narodení druhej dcéry.

Foto: Propaganda Hous


Pink

Americká speváčka, ktorá sa nebojí otvorene prejaviť svoj názor, pre mnohých rebelka, patrila vo svojej krajine k propagátorkám dojčenia aj nosenia. Fotografiou, ako s dieťaťom v nosiči varí, vyvolala na internete búrlivé diskusie. Pink si však nič z toho nerobí, ide si jednoducho vlastnou cestou, sedemročnú dcéru učí jazdiť na motorke a strieľať z pušky. Prečo nie?




Alanis Morissette

Aj táto ukričaná rebelka 90-tych rokov si materstvo užívala nosením, dojčením, z ktorého zverejňovala takéto roztomilé fotografie a – aj stretnutím s Dalajlámom.











Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >