FOTO: Nazrite do súkromia Katky Koščovej. Malá dcéra lozí po nábytku, syn sa pripravuje do školy

pt, 8. marca 2019 o 15:22

Katka Koščová to má doma pestré. Jej dcéra Anna v decembri dovŕšila rok a momentálne skúša vyliezť, kam je to len možné, syn Adam sa už pomaly pripravuje do školy. Má tam nastúpiť v septembri a jej výber speváčka pred blížiacim sa termínom zápisu starostlivo zvažuje.


Škola je pre Katku Koščovú, niekdajšiu víťazku prvého kola súťaže Superstar dôležitá. Ako vraví, deti by mali byť vedené ku kritickému mysleniu. „Aby vedeli vyseparovať a odhaliť klamstvá zabalené do lákavého pozlátka, aby sa nebáli pýtať, ak si nie sú isté, alebo hoci ak aj sú si isté, aby ich svet neustále udivoval a prekvapoval, aby boli zvedavé, tolerantné, otvorené, láskavé, prijímajúce… Aby nemali strach,“ napísala v statuse na Instagrame.

Ako vraví, praje si pre svojho syna a všetky deti múdrych, spravodlivých, trpezlivých a láskavých učiteľov. „Takých, ktorí majú radi svet, ktorí majú radi ľudí, ktorí hľadajú pravdu a vedia toto svoje presvedčenie či životný postoj podať ďalej,“ dodala.

Svojim deťom púšťa veľa rozprávok v češtine. Zatiaľ ich viac vníma predovšetkým Adam. „Nechcem, aby prišiel o tú prirodzenosť v akej sme dvojjazyčne rástli my. Čiže nemáme problém ani s českými prekladmi. Občas mu nejaké slovíčko preložím, ale to je všetko,“ priblížila.

O to, ako to u nich v týchto dňoch vyzerá, sa podelila fotografiami na Instagrame.












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >