Zhoršuje dojčenie depresiu? Alebo ju dokonca spôsobuje?Zhoršuje dojčenie depresiu? Alebo ju dokonca spôsobuje?

„To sú hormóny, prestane kojiť a to prejde...“ Zvykne sa konštatovať pri zlom psychickom stave žien s bábätkami. Niektorí, vrátane zdravotníkov, dokonca celkom vážne hovoria o „laktačnej psychóze“, ktorá má mať negatívny vplyv na duševné zdravie matiek. V skutočnosti je to celkom inak.


Kliešte sú v máji najaktívnejšie, nezabudnite si po pobyte vonku skontrolovať pokožku. Jediný správny postup na ich vytiahnutie je TENTOKliešte sú v máji najaktívnejšie, nezabudnite si po pobyte vonku skontrolovať pokožku. Jediný správny postup na ich vytiahnutie je TENTO

Kliešte sú počas apríla a mája, kedy sa rozmnožujú, najaktívnejšie, preto je teraz najväčšia pravdepodobnosť, že si nejakého z prírody prinesiete sebou.

Dokedy má dieťa spať poobede a kedy stačí už len nočný spánok?Dokedy má dieťa spať poobede a kedy stačí už len nočný spánok?

Má ešte spávať poobede alebo už stačí len raz denne? Kedy je dieťa zrelé, aby mu postačil len jeden spánok? Podľa čoho to spoznáte?

KVÍZ Druhá svetová vojna, koľko o nej viete? Otestujte si vedomosti z histórieKVÍZ Druhá svetová vojna, koľko o nej viete? Otestujte si vedomosti z histórie

Začiatok mája, to je výročie konca druhej svetovej vojny, v tomto roku 79. Práve o nej a jej najvýznamnejších tvárach bude dnešný kvíz. Pozrime sa spolu do histórie a oživme si vedomosti o tejto strašnej etape našich dejín.




Ďalšie naše weby