Herečka Andrea Kerestešová dala synčeka pokrstiť. Nádherná fotografia z krstu!

gb, 24. februára 2020 o 04:00

Na Silvestra sa Andree Kerestešovej, slovenskej herečke žijúcej v Prahe, narodil druhý synček Jáchym, teraz ho dala pokrstiť.

Andrea Kerestešová verí v Boha, a tak pre ňu pokrstenie dieťaťa predstavovalo prirodzený krok v jeho živote. Nádhernú fotografiu z krstu okomentovala herečka známa napríklad z českých seriálov Ordinácia v ružovej záhrade alebo Rozprávaj či z českého filmu Rafťáci len štyrmi jednoduchými, ale silnými slovami: „Viera. Nádej. Láska. Krstiny."



Andrea Kerestešová považuje starostlivosť o dve deti za náročnú, a tak je rada, keď si môže na chvíľu sadnúť. Aj keď je tá chvíľa oveľa kratšia, ako by si želala.

„Je to makačka. Čo Vám budem... Toto je včerajšia momentka, keď nás cvakla samospúšť foťáka. Spia. Obaja naraz. Je ticho. Bojíme sa urobiť väčší pohyb, otázka je, či sa vôbec natiahnuť pre ten teplý čaj. Taká chvíľa, že hľadáš slová... Čo skôr si povedať, či sa na to radšej nevykašlať a len tak mlčať. Keď hľadáš, ako sa aspoň trochu dotknúť jeden druhého. Otázka bola, či mám vôbec stlačiť na foťáku ON. A než si na to všetko odpovieš, sú hore. No nič, díky aspoň za ten dotyk a cvak po desiatich sekundách blikajuceho svetielka. Budeme mať aspoň do albíčka. Spomienku. Na možno najkrajšie obdobie nášho života," napísala herečka k fotografii, na ktorej je spolu s manželom, českým hudobníkom Mikolášom Růžičkom a starším synčekom Tobiášom Augustinom, ktorý v lete tohto roka oslávi tri roky.



Na sviatok zamilovaných zverejnila herečka fotografiu so synmi: „Tie najmilšie darčeky od môjho muža."



Herečkin manžel sa deťom venuje, staršiemu číta knižku a mladší mu pokojne spí na hrudi. Domáca idylka.



Andrea Kerestešová nosila už staršieho Tobiáša, teraz s tým pokračuje u maličkého Jáchyma. A zároveň sa veselo pýta mamičiek, ktoré majú ešte viac detí ako ona: „Len tak dumám... Kam dávate tretie dieťa? A to štvrté? A piate?"








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >