Dara Rolins o vzťahu s dospievajúcou dcérou: „Myslela som, že sa s tým postupne naučím žiť, ale na niektoré veci sa zvyká ťažko.“ Čo ju trápi?

Patricia Poprocká, 2. apríla 2024 o 06:22

Už 16 rokov je Dara Rolins mamou a – už nikdy ako predtým. „Jeden z najväčších zázrakov,“ vyznala sa na sociálnej sieti pri príležitosti dcériných 16 narodenín, kde sa podelila aj o nádherné fotky so svojou Lolou.

Dara s dcérou tvoria zohranú dvojicu celé roky.

Foto: facebook D. Rolins

Ako uviedla, jej život po narodení dcéry nabral pred 16 rokmi nový smer, kedy už „nič nebolo ako predtým“ a Lola jej robí tú najlepšiu spoločnosť.

„Aj keď jej stále dokola spievam Lola, ďaleko mi neuleť, mám pocit, že sa mi každý rok tak trošičku vzďaľuje... Aj keď je stále moja a máme ten najkrajší vzťah aký som si len mohla priať, rastie. Dospieva a tá potreba, mať ma nablízku, celkom prirodzene stráca na intenzite,“ opisuje aktuálne pocity, ktoré sú blízke viacerým matkám teenagerov. Slávna speváčka priznala, že to je to, čo ona osobne ťažko znáša. „Myslela som si, že sa s tým postupne naučím žiť, ale na niektoré veci sa zvyká ťažko... A aj keď mi z toho býva často smutno, moja láska k nej ma robí tou najšťastnejšou mamou pod slnkom,“ dodala.



Dcére poslala zároveň krásne blahoželanie: „Loli, som pyšná že si moja, že si NAŠA, že si presne taká, akú som si ťa vysnila. Máš fantastickú rodinu, ktorá za teba dýcha a bude ti vždy nablízku, pripravená pomôcť a podržať ťa, no matter what (nezáleží v čom, pozn. red.)“





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >