Tanečníčka Anči Strike ľúbi svojho manžela aj po 21 rokoch

Patricia Poprocká, 15. apríla 2024 o 05:31

Ľúbia sa aj po rokoch. Tanečníci Laci a Anči Strike sú spolu už 21 rokov, z toho 12 manželmi. A ich láska je tu stále, dokonca si ju aj verejne vyznávajú. Naposledy nedávno, keď tanečníčka a dizajnérka blahoželala svojej polovičke k narodeninám na sociálnej sieti prostými a krásnymi slovami.

Anči Strike manžela spoznala, keď mala 19 rokov.

Foto: archív A. Strike

„Laci všetko najlepšie ti prajem k narodeninám, ľúbim ťa a ďakujem ti, že si taký super manžel, kamarát, vzor pre mnohých a najlepší otec našich detí,“ napísala Anči na svojom profile, k čomu pridala aj fotky svojho manžela. (Pozrieť si ich môžete, ak kliknete na šípku na boku obrázku.)




Anči je od svojho manžela o 11 rokov mladšia, vekový rozdiel však vôbec nevnímajú. Vychovávajú svojich dvoch synov 13-ročného Danka a 10-ročného Adama, a ako vidieť aj z nasledujúcich fotografií, vôbec sa spolu nenudia.



Základom šťastného vzťahu je podľa Anči Strike porozumenie. „Myslím si, že keď sa ľudia dokážu sa pochopiť, netreba v tom hľadať systém,“ vysvetlila pred časom v rozhovore pre náš portál s tým, že dôležité je, aby sa obaja v spolužití cítili dobre, čo je individuálnou záležitosou každej dvojice. Pre ňu je napríklad v poriadku, keď manžel príde domov neskoro večer z tréningu, kým naopak, má kamarátky, ktoré by toto u partnera nevedeli tolerovať. „Dôležité je, aby to pre toho konkrétneho človeka bolo také, že sa v tom cíti fajn. My sme spolu a je nám dobre,“ povedala na tému šťastného vzťahu.

Rodinná víkendová pohoda.


Narodeniny mala nedávno aj Anička. Takto jej blahoželal jej manžel.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >