Recept na šťastný vzťah podľa Jara Bekra, ktorý ho má s Monikou Hilmerovou už dlhé roky. Čo považuje za najdôležitejšie?

Patricia Poprocká, 8. apríla 2024 o 05:59

Jeden z ukážkových párov slovenského šoubiznisu - herečka Monika Hilmerová a tanečník Jaro Bekr o pár dní oslávia 16 rokov, odkedy sa prvý raz stretli. Aký je ich recept na šťastný vzťah? Známy tanečník ho prezradil.

Jaro Bekr a Monika Hilmerová varia aj spolu.

Foto: facebook Jara Bekra

„Milovaný, stretla som ťa, keď som mala Kristove roky. Premenil si ma vnútorne v mnohom, vyliečil si vo mne boľavé miesta, odohnal skryté strachy a priniesol veľa smiechu. Ďakujem bohu, že mi ťa v tento deň poslal a že máme spolu naše úžasné deti, rodinu,” vyznala sa pred rokom na sociálnej sieti Monika Hilmerová.

Pár má spolu dcéru Zaru a syna Leonarda a ich harmonické manželstvo je predmetom verejného záujmu už dlhší čas, čo priznal aj Jaro Bekr. „Veľa novinárov sa nás stále pýta na recept na šťastné manželstvo. Sme spolu len 15 rokov, a tak som si istý, že nie sme tí praví čo by mali niekomu radiť, no jedno viem určite. Musíte byť k sebe s partnerom úprimní,“ prezradil.



Takto u nich vyzerala veľkonočná oblievačka.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >