„Postoj chvíľa, krásna si.“ Prvé fotky herečky Andrey Kerestešovej so synčekom Jáchymom

Gabriela Bachárová, 13. januára 2020 o 05:00

Andrea Kerestešová, obľúbená slovenská herečka žijúca v Prahe, je už skoro dva týždne mamičkou druhorodeného synčeka Jáchyma. A dobre si uvedomuje, že každú chvíľu s novým človekom vo svojom živote si musí naplno užiť, pretože život beží rýchlo.

„Nikam sa neponáhľaj. Stoj. Dýchaj. Dotýkaj sa. Snívaj. Vnímaj. Mlč. A počúvaj. Ako dýchaš ty. Ako dýcha on. Nepočítaj čas. Čo by bolo, keby bolo či nebolo. Je. Teraz. Tu. Život. Tvoj. Jeho. Môj. Váš. Náš. Postoj chvíľa, krásna si." napísala Andrea Kerestešová k fotografii na sociálnej sieti Instagram, na ktorej je spolu s Jáchymom v náručí. Šťastný výraz v jej tvári svedčí o tom, že prežíva naozaj krásne obdobie.



Vďaka dvojnásobnému materstvu Andrea Kerestešová pochopila, že „láska je ako vesmír. Neustále sa rozpína."



„Moji muži v mojich očiach. Okamžik. Chvenie. Šťastie. Domov. Bublina. Náš svet. Chvíľa, keď zabudneš na všetku bolesť. Pôrodnú i tú, čo stále pretrváva. Keď cítiš, že si tu správne. Lebo oni sú tvoj svet, v ktorom bývaš. Navždy. Milujem. Ďakujem," vyznala sa Andrea Kerestešová, vydatá Růžičková. Jej manželom je český hudobník Mikoláš Růžička, s ktorým už má dvojročného synčeka Tobiáša Augustína.



Malý Jáchym sa narodil v posledných hodinách starého roku 2019 v nemocnici v českom meste Příbram. „Ach, nič nie je viac,“ bola Andrea Kerestešová dojatá príchodom nového človeka na svet.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >