„Ach, nič nie je viac.“ Herečka Andrea Kerestešová na Silvestra porodila druhého syna. Prvé spoločné foto!

Gabriela Bachárová, 1. januára 2020 o 12:48

Andrea Kerestešová, obľúbená slovenská herečka usadená v susednom Česku, sa stala dvojnásobnou mamičkou.

„Včera (31. decembra) sa nám s Mikolášom Růžičkom stalo niečo prekrásneho. Porodila som nám druhého syna. Je to ten najmilší česko-slovenský uzlíček pod slnkom. Dali sme mu meno Jáchym. Milujeme. Tak veľmi ho milujeme! Ďakujeme Ti Bože za tento dar a zázrak," napísala herečka na svojom instagramovom profile pri prvej fotografii s druhorodeným synčekom. „Ach, nič nie je viac,“ vyznala sa spolu s prianím, nech majú všetci nový rok naplnený láskou.

Zároveň poďakovala personálu gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia nemocnice v českom meste Příbram za „ za nesmiernu empatiu, profesionalitu a ľudskosť".



Ešte tehotná Andrea Kerestešová na Vianoce so svojím manželom, českým hudobníkom Mikolášom Růžičkom a prvorodeným synčekom, dvojročným Tobiášom Augustínom. „Milý Ježiško! V prvom rade Ti chceme poďakovať, za to čo máme. Že máme kde bývať, čo piť, čo jesť. Že sme zdraví. Že žijeme v zemi, kde nie je vojna. Že sa máme navzájom a že sme rodina. Boh Ťa poslal na zem ako dieťa... asi preto, aby sme aspoň sčasti dokázali pochopiť, aká veľká je Tvoja láska. Asi preto, aby si nám ukázal, že aj keď si Boh, si jeden z nás. Asi možno tiež preto, aby sme si uvedomili, že si sa ako bezbranné stvorenie odovzdal do našich rúk, takú veľkú si mal v nás dôveru. Nech to bolo akokoľvek, chceme, aby si vedel, že v Teba veríme, dúfame a že Ťa milujeme, v dobrých i zlých dňoch. Ďakujeme a zároveň Ťa naďalej prosíme, zostaň s nami," napísala k fotografii.



Herečka len pár dní pred pôrodom. Na fotografii je so svojím prvorodeným synčekom Tobiášom Augustínom.



„Ja viem, že to nie je romantická fotka v snehu s poletujúcimi vločkami, ale pre nás čakajúce big mamy je i hromada umelého snehu pohodeného pri klzisku naozaj zážitkom," sršala Andrea Kerestešová vtipom len dva dni pred pôrodom. Herečku preslávila hlavná ženská rola v českom seriáli Vyprávěj, hlavnú rolu si zahrala i v českom filme Rafťáci. Známa je aj zo seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >