Domáca strava nadovšetko, netrávte však v kuchyni viac času než je potrebné.
Foto: shutterstockZeleninu krájajte nadrobno nielen deťom a nezabúdajte na prikrývku. 10 rád, ako ušetriť pri varení energiu i čas
Navonok drobnosti, v skutočnosti však šikovné kuchynské triky, ktoré uľahčia varenie, skrátia jeho dĺžku a v konečnom dôsledku znamenajú aj viac voľného času pre vás. Pozrime sa spolu na užitočné tipy, ako si zjednodušiť a urýchliť prácu v kuchyni.
Domácnosť a varenie - ďalšie články
-
Recept na víkend 2x vianočná kapustnica, názov síce rovnaký, ale ten recept...!
Aj keď je to typické štedrovečerné jedlo, kapustnice sa varia vo veľkom už teraz, v tento predsviatočný čas na vianočných večierkoch či posedeniach s priateľmi. Ponúkame vám dva recepty na túto typickú sezónnu pochúťku, s mäsom a klobáskou, a druhú pre vegánov.
-
Ako od starej mamy. Kváskový chlieb, jednoduchý, poctivý a chutný, ako za starých čias
Už dlho platí, že nie je chlieb ako chlieb. Niektorý ani neviete, že jete, iný sa drobí, prípadne je akejsi fádnej chuti. Ak sa vám cnie za starým dobrým poctivým chlebom, je tu pre vás tento recept na niekdajší chlieb starých mám.
-
Recept na víkend Jablkový koláč takmer bez práce, príprava zaberie päť minút!
S týmto koláčikom sa dlho babrať nebudete. Stačí jedna veľká miska, štyri väčšie jablká nakrájané na kocky, pár prísad a skvelá pochúťka je na svete naozaj za pár minút!
-
Gaštanová jeseň 3x jedlé gaštany. Polievka či sušienky, na aký spôsob si dáte túto pochúťku?
Sú chutné, zdravé a pripraviť ich možno naozaj rôznorodo. Jedlé gaštany patria k jeseni, tak si z nich poďme niečo pripraviť. Sladko, slano či natural? Vyberte si.
-
Šálka horúcej čokolády na krásne jesenné večery. Vyberte si z troch receptov
Vyčarí príjemnú atmosféru, zahreje a vylepší náladu po náročnom dni. Šálka horúcej čokolády padne v jesenných dňoch či večeroch náramne vhod, nechajte sa pozvať prostredníctvom niektorého z nasledujúcich receptov.
-
3x huby. Tatarák, perkelt či praženica, vyskúšajte niektorý z rýchlych receptov na hubové pochúťky
Nikdy nechutia tak ako teraz, keď sú čerstvo nazbierané. Hubárska sezóna je v plnom prúde a nie všetky huby musíte len sušiť, mraziť či nakladať. Skúste z nich tatarský biftek, perkelt alebo praženicu. Príprava je veľmi jednoduchá a chuť skvelá.
-
Nebojte sa ovocia, smelo ho jedzte dokonca aj vtedy, ak chcete schudnúť
Priberá sa od ovocia? Áno, je pravda, že na rozdiel od zeleniny obsahuje viac cukrov, napriek tomu sa ale neodporúča vyraďovať ho z jedálnička, dokonca ani vtedy, keď chcete schudnúť. Je to skôr naopak.
-
Recepty
Šarišský sladký kapustový závin (fotorecept)
-
SPRÁVY
Koniec sveta alebo len reči? Tri scenáre, ako Rusko (ne)použije jadrový arzenál
-
CESTOVANIE
10 najväčších nemocníc Európy: 4. je v Prahe, 9. v Plzni, ale číslo jeden vás prekvapí
-
ŽENA
Najväčšie klamstvá v spálni. Klamete si s partnerom aj vy?
-
TV Varecha
Ako z papierových tanierov vyrobiť škatuľky. Hodia sa na servírovanie aj na výslužku (video)