Súťaž o naj príbeh na ahojmama.sk má svojich výhercov

pt, gb, 20. decembra 2018 o 18:26

Hlasovanie o najlepší príbeh na ahojmama.sk sa skončilo. V redakcii sme vyžrebovali výhercov.

Výhercov vyžrebovali zástupca šéfredaktorky Pravdy Jakub Prokeš a redaktorka ahojmama.sk Patricia Poprocká.

Foto: PRAVDA, Ivan Majerský

Milé čitateľky, milí čitatelia,

ďakujeme vám za účasť v hlasovaní o naj príbeh na ahojmama.sk. Z desiatich príbehov ste vyberali ten, ktorý na vás najsilnejšie zapôsobil.

Najviac hlasov získal príbeh o Dominikovi Drdulovi z Trnavy, ktorý sa narodil s hydrocefalom, a napriek početným operáciám a odkázaniu na invalidný vozík je dnes z neho samostatný a aktívny muž, ktorý študuje na vysokej škole.

„Som tiež na vozíčku, tak preto,“ zdôvodnil napríklad svoj hlas jeden z priaznivcov Marko Adamec.

„Milí čitatelia, sme veľmi radi, že vás náš príbeh zaujal. Touto cestou by sme sa chceli poďakovať za váš záujem aj o túto, v našej spoločnosti stále málo povšimnutú tému, ktorý ste vyjadrili v hlasovaní. Chcel by som sa tiež poďakovať webu www.ahojmama.sk, že nás oslovil s možnosťou napísať takýto článok, a tak dostať do širšieho povedomia nielen náš príbeh, ale aj príbeh tisícov iných ľudí, ktorí majú podobnú a veľakrát oveľa ťažšiu cestu," povedal k svojmu víťazstvu Dominik Drdul.

Dominik Drdul nestráca úsmev.

Foto: Shutterstock.com

Interaktívnu knihu Časozberná kronika našej rodiny okrem neho získava aj Vladimíra Tatarková z Levoče, ktorá sa musela vyrovnať so stratou malej dcérky.

Rovnakú knihu posielame aj rodine malej Ely Šarkozyovej, ktorá má Downov syndróm, a obohacuje život všetkým naokolo. Knihu Krížovka života dostáva Zuzane Mihale z Bratislavy, ktorá svojmu nevidiacemu autistickému synovi je už sedemnásť rokov najbližším spojítkom s okolitým svetom. Obidva príbehy dostali od vás rovnaký, tretí najvyšší počet hlasov.

Z hlasujúcich sme v redakcii s Jakubom Prokešom, zástupcom šéfredaktorky denníka Pravda, pod ktorý náš web patrí, vyžrebovali aj výhercov.

Kuchárske knihy portálu varecha.sk 100 slaných a sladkých receptov dostávajú:
Mária Halcinová z Košíc
Zdenka Štubňová z Lutily
Jarmila Plačková z Bytče
Ivan Klačko z Bánoviec nad Bebravou
Emil Jakab z Trebišova získava veľkú encyklopédiu Odetí do krásy.

Ešte raz ďakujeme a výhercom srdečne blahoželáme.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >