SÚŤAŽ Hrajte o vstupenky na veľkú konferenciu pre budúcich i čerstvých rodičov

ahojmama.sk, 28. mája 2021 o 00:48

Desať expertiek, desať oblastí starostlivosti o dieťa počas prvého roka života, množstvo užitočných rád, diskusií i videonávodov, to všetko ponúkne konferencia Sprievodca rodiča dnešného (Prvý rok), ktorá sa uskutoční online prvý júnový víkend. Chcete sa zúčastniť? Vyhrajte päť vstupeniek v našej súťaži!

Prvý rok je jedinečný pre rodičov i dieťa a dokáže významne ovplyvniť celý život.

Foto: Sprievodca rodiča dnešného

Ako sme už na našom portáli písali, online konferencia Sprievodca rodiča dnešného (Prvý rok) počas dvoch dní 5. a 6. júna prevedie rodičov rôznymi oblasťami, s ktorými sa počas prvého roka života dieťaťa stretávajú. Poskytne im tiež množstvo bonusových materiálov.

Pediatrička Zuzana Linkayová bude napríklad hovoriť o praktickej starostlivosti o novorodenca, šéfka združenia Slovenské duly Lucia Kubíny zasa o prvých minútach a dňoch po pôrode, aké hormóny sa vyplavujú, ale aj o tom, ako sa pripraviť na šestonedelie. O dojčení a o veciach, ktoré na ňom často ženy prekvapia, prezradí predstaviteľka občianskeho združenia MAMILA Andrea Poloková. Rodičovská lektorka a poradkyňa Martina Vagačová rodičom priblíži tému osobnosti bábätka, plaču a vzťahovej väzby, psychologička a dula Nicole Hojdová Kohútová zasa pohľad ženy – aké pocity prežíva a ako vlastne prebieha transformácia na matku. Ďalšími témami sú prvé jedlá bábätiek, prerezávanie a čistenie zúbkov či pohybový vývoj dieťaťa.

Chýbať nebudú ani ukážky, ako správne dať dieťatko do šatky či nosiča, ako má vyzerať správne prisatie na prsníku a podobne.

Cena vstupenky je aktuálne 24 €, od 24. mája to bude 29 €. Vy ju s naším portálom môžete získať zadarmo. Kliknite na formulár pod článkom, vyplňte ho a odpovedzte na súťažnú otázku. My vám potom zašleme vstupný kód. Prístup k materiálom z konferencie vám potom zostane ešte celý jeden rok, počas ktorého sa budete môcť k akejkoľvek téme kedykoľvek vrátiť.

Súťaž trvá do 1. júna a ahojmama.sk je mediálnym partnerom.

Tešíme sa na vaše príspevky!

Vyhrajte vstupenku na podujatie Sprievodca rodiča dnešného

Odpovedzte na súťažnú otázku a získajte voľný vstup na konferenciu, kde vystúpi 10 expertiek s množstvom praktických rád pre rodičov.

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >