SÚŤAŽ Hrajte o knihy Pôrodníctvo pre každého. Napíšte nám, čo vám utkvelo v pamäti z pôrodu, prípadne ako sa naň chystáte

ahojmama.sk, 26. decembra 2023 o 04:39

Každá žena si pamätá, ako rodila, nech už bol pôrod akýkoľvek, spomienky naň ostávajú na celý život. Aký moment z pôrodu bol najsilnejší pre vás? A ak vás pôrod ešte len čaká, ako sa naň pripravujete? Napíšte nám o tom a môžete získať jednu z trojice kníh známeho pôrodníka Jozefa Záhumenského Pôrodníctvo pre každého.

Kniha prináša praktické rady i odpovede na rôzne otázky o počatí, tehotenstve i pôrode.

Foto: Patricia Poprocká


Kniha je užitočným sprievodcom svetom tehotenstva, pôrodu i prvých týždňov po narodení dieťaťa, písaná pre širokú verejnosť. Okrem praktických vysvetlení a rád v nej nájdete aj rôzne zaujímavosti, napríklad či a do akej miery sú v tehotenstve nebezpečné lieky, prečo niektoré ženy nesmierne svrbí koža a tiež prehľad najčastejších komplikácií v tehotenstve. Kniha Pôrodníctvo pre každého prináša aj odporúčania, ako svoj organizmus čo najlepšie pripraviť na tehotenstvo, prípadne ako je to s pohlavným životom po pôrode a cviky na posilnenie panvového dna.

V našej súťaži môžete vyhrať tri knihy, do žrebovania o ne vás zaradíme, ak nám napíšete, čo utkvelo v pamäti z pôrodu vám. Ak vás pôrod ešte len čaká, napíšte nám, či a ako sa naň pripravujete a prečo. Stačí kliknúť na formulár na konci článku a vyplniť ho.

Tešíme sa na vaše príspevky!


Získajte knihu Pôrodníctvo pre každého

Podeľte sa s nami o najsilnejší moment z vášho pôrodu, a ak ste ešte nerodili, tak o to, ako sa naň pripravujete, na čo sa najviac tešíte, prípadne čoho sa najviac obávate.

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >