SAShE v Tržnici už túto stredu, užite si jedinečnú atmosféru

pt, 13. septembra 2021 o 04:11

Vlaňajší ročník stopla pandémia koronavírusu, tentoraz sa však priaznivci môžu tešiť. Deviaty ročník podujatia SAShE v Tržnici, sa uskutoční už tento týždeň!

SAShE v Tržnici sa koná už tradične v budove Starej tržnice na Námestí SNP v Bratislave.

Foto: SAShE

Milovníci dobrých jedál, domácky vyrábanej kozmetiky, šperkov, oblečenia, ale aj propagátori zero waste životného štýlu sa stretnú v bratislavskej Starej tržnici na námestí SNP už túto stredu, 15. septembra.

Podujatie SAShE v Tržnici je živou verziou známej webovej stránky s rovnakým názvom, kde prezentujú a predávajú svoje výrobky rozliční domáci výrobcovia, dizajnéri či remeselníci. Teraz si návštevníci Tržnice budú môcť pozrieť, vyskúšať, ovoňať i ochutnať jedinečné hand made výrobky i zoznámiť sa so samotnými tvorcami, ktorých poznajú zväčša z webu. Skrátka – zažiť typickú SAShE atmosféru, ktorá má celé roky svojich verných priaznivcov.

SAShE v Tržnici dáva každoročne priestor na prezentáciu domácim tvorcom.

Foto: SAShE

„Septembrové SAShE v Tržnici dá opäť priestor overeným značkám, na ktoré sa ľudia celý rok tešia, ale aj šikovným nováčikom,“ sľubujú organizátori. Upresňujú, že stretnúť tam môžete predajcov oblečenia, kabeliek, šperkov, doplnkov, kozmetiky, výrobkov a oblečenia pre deti, vecí do domácnosti, aj zero waste produktov.

Z výrobcov oblečenia sa predstavia napríklad slow fashion značky ako Severanka, Láskovo či Poko Loko, ponúkajúce ľanové kúsky nadčasových strihov, spodnú bielizeň, oblečenie z organických materiálov či originálne pančuchy. Oblečenie pre deti z kvalitných bio bavlnených látok s úctou k prírode a ľudskej práci zasa prinesie značka LAPAJ.

Chýbať nebudú ani originálne šperky, napríklad keramické náušnice, brošne či prívesky značiek Loris, Tana a Kaatika. Nádych folklóru prinesú drevené skvosty od Slovak roots, firma Akoya zasa stavia na šperkoch zo vzácnych minerálov.

Pre deti sú v ponuke hračky, či už látkové zvieratká vyrábané značkou Katya dyzajn, korkové hračky značky korkii alebo drevené značky bavito.

Všetky ročníky sa tešili veľkej obľube, vlaňajší stopla pandémia koronavírusu.

Foto: SAShE

„Ak by vám počas nakupovania vyhladlo, vonku pred Tržnicou bude prebiehať obľúbený Street food park plný dobrôt,“ pripomínajú. Urobte si chuť už teraz na kvalitné džemy, sirupy, bylinné extrakty či medové produkty od domácich výrobcov.

Podujatie sa začína v spomínanej Tržnici v stredu o jednej popoludní. Potrvá tri dni, do piatku, 17. septembra. Brány sa zatvoria o ôsmej večer, a to po všetky dni. Výška vstupného je dve eurá, platí na celé tri dni, a to pre návštevníkov starších než 12 rokov.

Vzhľadom na pandemickú situáciu organizátori pripomínajú bezpečnostné opatrenia ako použitie dezinfekcie pri vstupe či prekrytie horných dýchacích ciest, ak práve človek nekonzumuje jedlo.

Viac informácií o podujatí SAShE v Tržnici nájdete na tomto linku.

Ahojmama.sk je mediálnym partnerom podujatia.

Ponuka je zakaždým bohatá, je z čoho vyberať.

Foto: SAShE





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >