Jarné SAShE v Tržnici sa odkladá

pt, 12. marca 2020 o 04:04

Tradičné podujatie, na ktorom sa stretávajú milovníci dobrých jedál, výrobcovia kozmetiky, šperkov, oblečenia, ale aj propagátori zero waste životného štýlu v bratislavskej Starej Tržnici, sa presúva na september.

Stará Tržnica na Námestí SNP v Bratislave má unikátnu architektúru.

Foto: Gabriela Miškovičová

Pôvodne sa akcia mala konať od 25. do 27. marca v Starej tržnici na Námestí SNP v Bratislave, vždy od jednej popoludní do ôsmej večer. Vzhľadom na situáciu vyvolanú šírením koronavírusu organizátori termín zmenili. SAShE v Tržnici sa má najnovšie uskutočniť až na jeseň.

Už deviaty ročník obľúbeného podujatia má byť zameraný na tému Kúpeľňa, v rámci čoho budú vystavované najobľúbenejšie kozmetické značky zo SAShE a doplnky do kúpeľne. Ľudia si ich budú môcť vyskúšať aj ovoniať. Nachystané budú tiež workshopy, kde návštevníkom odborníci predvedú napríklad výrobu vlastnej kozmetiky.

SAShE v Tržnici prinesie tiež množstvo chutných jedál, dobrú káva, šperky, oblečenie, kabelky, veci do domácnosti aj rôzne zero waste produkty. „Jarné SAShE v Tržnici dá priestor overeným značkám aj šikovným nováčikom,“ sľubujú organizátori.

Viac informácií o podujatí, ktorého mediálnym partnerom je aj AhojMama.sk, nájdete TU.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >