SÚŤAŽ Vyžrebovali sme výhercov rodinných skipasov v stredisku Snowparadise Oščadnica Veľká Rača

pt, gb, 8. februára 2020 o 04:40

Kto pôjde lyžovať zadarmo do Veľkej Rače? Vyžrebovali sme výhercov celodennej rodinnej permanentky.

Veľká Rača ponúka okrem lyžiarskych zjazdoviek aj takého nádherné scenérie.

Foto: Snowparadise - Veľká Rača Osčadnica

Lyžovanie a turistika sa teší obľube, o čom svedčia vaše početné príspevky v našej súťaži. Mali ste nám napísať vaše obľúbené miesta na aktívne trávenie voľného času, prípadne zážitky zo športovania či turistiky.

„Sme športovo založená rodina, v lete chodíme na túru – deti dáme do nosičov a nič nám nebráni, aby sme spoznávali krásy prírody. V zime zbožňujeme lyžovanie, hlavne deťúrence, ktoré majú vyštípane líčka od mrazu, ubolené nôžky od lyžovania a hlavne veľa zážitkov. Najkrajší zážitok je spokojnosť mojich detí, sú nadšené prírodou a nás to teší, že vštepujeme lásku k prírode. Snáď sa to semienko ujme a bude sa šíriť ďalej,“ píše napríklad Katarína.

Ľubomír dáva do pozornosti Cígeľ v okrese Prievidza, kde sa dá lyžovať aj chodiť na túry. „V januári sme sa napríklad zúčastnili na Pochode vďaky SNP z Cigla do Handlovej. Bolo to 15 km a išli sme ako skupina aj so 7-ročnou dcérkou, v pohode to prešla.

Viacerí z vás chodia aj do Javorníkov, ako napríklad Jarmila. „Najradšej mám na zime to, že sa celá rodina stretneme a užívame si lyžovačku, ľadové
korčuľovanie a prechádzky po horách... Tento rok sme navštívili javornicko-beskydskú trasu na bežkách, a bolo perfektné,“ napísala.

Z ďalších miest na Slovensku nechýbali Tatry, okolie Banskej Bystrice – Donovaly, Šachtičky, Skalka, ale aj Levočská dolina, Orava či Valčianska dolina. Mnohí z vás obľubujú české Krkonoše.

Za všetky vaše príspevky ďakujeme, vyžrebovali sme z nich týchto výhercov celodenného rodinného skipasu v lyžiarskom stredisku Snowparadise Oščadnica Veľká Rača:

Jarmila B., Žilina
Katarína Š., Nemšová
Ľubomír Z., Lipník
Marián V., Dohňany
Monika Č., Nové Mesto nad Váhom

Skipas v lyžiarskom stredisku Snowparadise Oščadnica Veľká Rača platí pre rodičov s dvoma deťmi, ktoré ešte nedovŕšili 12 rokov. Ďalšou podmienkou sú zhodné priezviská a zhodné bydlisko všetkých členov rodiny, predloženie občianskeho preukazu rodičov v pokladni strediska a na požiadanie aj preukazov poistenca zdravotnej poisťovne detí. Viac informácií na stránke Snowparadise.sk.

Výhru si môžete uplatniť do 8. marca 2020.
Srdečne blahoželáme!!!

Foto: Snowparadise.sk





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >