SÚŤAŽ Poďte lyžovať do Veľkej Rače, hrajte o päť rodinných permanentiek

pt, gb, 15. januára 2020 o 04:43

Radi športujete? Napíšte nám o tom a lyžujte s rodinou celý deň zadarmo v lyžiarskom stredisku Snowparadise Oščadnica Veľká Rača. Ahojmama.sk prináša súťaž o päť rodinných celodenných permanentiek.

Foto: Snowparadise.sk

Získať ich je jednoduché. Do formulára na konci článku nám napíšte vaše zážitky zo športovania či turistiky s deťmi, prípadne tipy na zaujímavé miesta, kde sa dá aktívne tráviť zimné obdobie. Urobte tak do soboty 8. februára, kedy vyžrebujeme piatich výhercov.

Veľká Rača ponúka aj romantické zimné zážitky.

Foto: Snowparadise


Lyžiarske stredisko, kam máte možnosť vyhrať voľný vstup.

Foto: Snowparadise

Cenou je rodinný skipass v lyžiarskom stredisku Snowparadise Oščadnica Veľká Rača v hodnote 86 eur. Platí pre rodičov s dvoma deťmi, ktoré ešte nedovŕšili 12 rokov. Ďalšou podmienkou sú zhodné priezviská a zhodné bydlisko všetkých členov rodiny, predloženie občianskeho preukazu rodičov v pokladni strediska a na požiadanie aj preukazov poistenca zdravotnej poisťovne detí. Viac informácií na stránke Snowparadise.sk.

Pozor, lístok platí len do 8. marca 2020, potom stráca platnosť.

Tešíme sa na vaše príspevky a držíme palce v súťaži!


Vyhrajte skipass v stredisku Snowparadise Veľká Rača

Napíšte nám vaše zážitky zo športovania či turistiky s deťmi, prípadne tipy na zaujímavé miesta, kde sa dá aktívne tráviť zimné obdobie.

Zúčastniť sa súťaže



Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarGapalco 14. januára 2020 o 21:12

    Často lyžujeme prave v tomto stredisku. Veľmi sa nam tam paci a so sluzbami sme nadmieru spokojni. Okrem tohto strediska mame radi aj lyz. stredisko Oscadnica u Gajusa.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJankis 15. januára 2020 o 10:30

    Športujeme celá rodina a aj tieto vianočné sviatky sme veľa lyžovali a turistikovali. Lyžovať chodíme no zo slovenských lyzivaciek mame najradšej veľku Raču Laliky. Čo sa týka turistiky a výhľadov sme boli na Omsenskej Babe ktorá je pre mňa najkrajšia. Boli sme taktiež na Považskom Inivci, v sulovskych skalách na zrakovej pyramíde, na veľkom Javorníku, na Vrsatci od kial sme išli na vrch Chmelová. Co sa týka rozhľadňí , najkrajšia sa mi pozdáva v Dohňanoch. Všetky výhlady som prešla s deťmi bolo ich oveľa viac ale to by bolo na dlhé písanie. Odporúčam všetkým aby chodili po našich krásnych horách a turistických atrakciách...je u nás co obdivovať
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarGambacchcem 15. januára 2020 o 18:58

    Dedovka, Marguska ci Laliky, vsetko super lokality, zaujimavy je v zime aj pesi vylet na vrchol Velkej Race, odkial je super vyhlad, so zastavkou na Polskej Chate. Kto ma rad adrenalin, bobova draha na Dedovke je to prave pre nich ;) Dalsie zaujimave miesta su napr v Cadci trasa na bezky Husarik-Petranky, pre pesich Rozhladna, Orloj v Starej Bystrici. Kazdorocne mame tradiciu vystupu na Velku Racu po jednom z turistickych chodnikov ktorych je neurekom a smeruju na Velku Racu z niekolkych miest. Kto ma rad korculovanie, vie sa s rodinkou zabavit na novom hokejovom stadione v Krasne, pripadne vyuzit aj ich welness...
    @zareaguj


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >