SÚŤAŽ Spievankovo prichádza s novým príbehom, vyhrajte lístok na jeho štvrtkovú online premiéru

pt, gb, 12. apríla 2020 o 00:00

Pôvodne to vyzeralo, že Zázračný poklad, nový muzikál, „ktorý nikto nevidel“ tak skoro naozaj ani nikto neuvidí. Nová časť hudobno-vzdelávacieho detského pásma Spievankovo bola síce nachystaná, pre pandémiu koronavírusu však jeho premiéra zostávala v nedohľadne.

Nový diel Spievankova je o hľadaní zázračného pokladu v tajomnej truhlici.

Foto: TV JOJ

To však už neplatí, TV JOJ sa nedávno dohodla s tímom tvorcov Spievankova na živom internetovom vysielaní. Dlhoročný obľúbený detský projekt môžu ľudia za poplatok sledovať na webe TV JOJ vo štvrtok 16. apríla.

Vy teraz môžete vyhrať jednu rodinnú vstupenku, ak kliknete na formulár pod článkom a vyplníte ho. Budete zaradení do žrebovania, výhercu vylosujeme v stredu a hneď aj zašleme emailom lístok.

Nová časť Spievankova, ako naznačuje názov Zázračný poklad, bude o hľadaní pokladu. Spievanke a Zahrajkovi sa prisnije sen o truhlici s pokladom, ktorý je odložený iba pre nich. Čo ukrýva tajomná truhlica a ako poklad využijú, o tom nový príbeh. Okrem Spievanky a Zahrajka v ňom vystúpia aj Krtko, Svetluška, Mravce hasiči, Mama myš či Netopier.

Deti a rodičia si budú môcť pozrieť premiéru Zázračného pokladu vo štvrtok 16. apríla o desiatej dopoludnia. Rodinný lístok stojí 4,99 eura. Po zaplatení dostanete do emailu unikátny kód, ktorý vám umožní sledovanie muzikálu, sľubuje televízia.

Z vyzbieranej sumy vstupného televízia zakúpi respirátory pre lekárov, ktorí sa starajú o choré deti v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave. „Táto situácia, ktorá nás všetkých zasiahla, je naozaj príznačná aj tým, že sa spájajú dobrí ľudia a pomáhajú tak, ako vedia. Je to veľmi vzácny okamih, za ktorí sme vďační, “ uviedol generálny riaditeľ ústavu MUDr. Ladislav Kužela.

„Sme radi, že sme našli spôsob, ako pomôcť tým, ktorí v týchto dňoch pracujú v prvých líniách a sú najviac ohrození, “ dodal generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Viac informácii nájdete na facebookovej a internetovej stránke Spievankova a TV JOJ. Ak chcete vyhrať lístok na sledovanie muzikálu, kliknite na nasledujúci formulár.

Súťaž o rodinný lístok na sledovanie nového Spievankova

Premiéra muzikálu sa začína vo štvrtok 16. apríla o 10.00 na webe TV JOJ.

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >