Raz, dva, tri, štyri! Nasťa Kuzminová berie koronavírus športovo, pozrite, ako s dcérou Olíviou trénujú

pt, 18. marca 2020 o 13:10

„Raz, dva, tri, štyri,“ počíta si výskoky z drepu malá Olívia. Vzápätí už obe s mamou „bickyklujú“ s nohami vo vzduchu, a keď treba, Olívia robí mame záťaž namiesto činky. Na záver predvedie kotrmelec, za čo si vyslúži uznanie v maminej rodnej reči „Molodec, bravo!“ Cvičenie je v rodine Kuzminovcov na dennom poriadku, ako im to krásne ide, pozrite si na videu nižšie.

Nasťa Kuzminová s manželom Danielom, synom Jelisejom a Olíviou.

Foto: facebook Naste Kuzminovej

Naša trojnásobná olympijská víťazka Nasťa Kuzminová na sociálnych sieťach zverejnila video, ako s ani nie päťročnou Olíviou spolu cvičia a je to milé pozeranie. Pre rodičov, ktorí možno počas dobrovoľnej karantény premýšľajú, čo s deťmi robiť, je i skvelou inšpiráciou.


„Doma sa deťmi vôbec nie je nuda! Takto spolu cvičíme my! A čo Vy? Pevné zdravie a kopec zábavy Vám prajeme. Nasťa a Olívia,“ odkázala naša slávna biatlonistka v komentári k nemu.

Nastinu dcéru, ako vidieť aj na videu, šport baví a cvičí rada. Ako Nasťa povedala vo vlaňajšom rozhovore pre ahojmama.sk, Olívia na bežkách stála už keď mala rok a pol a popri mame-vrcholovej športovkyni vyskúšala aj iné športy. „To je také dieťa, ktoré chce vyskúšať všetko. Keď vidí, že mamina niečo robí, chce tiež. Je veľmi aktívna a na nej vidieť viac ten „drajv“, predpoklad k vrcholovému športu, tak z nej možno raz niečo bude, ale uvidíme. Všetky možnosti sú otvorené,“ odpovedala na otázku o tom, či by jej deti mohli zopakovať hviezdne výkony.

Zatiaľ je naozaj predčasné čokoľvek hovoriť, hlavné je, že Olíviu pohyb baví a patrí k tej menšine detí, pre ktorú je športovanie niečím samozrejmým.

Šport má rád aj jej starší brat Jelisej, najmä hokej. „Hrával aj tenis, skúšal plávať, momentálne behá orientačný beh... Všetko hrá, je akčný, je rád, keď môže byť súčasťou tímu,“ prezradila Nasťa v spomínanom rozhovore.

Nasťa a Jelisej na túre.

Foto: facebook Naste Kuzminovej






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >