SÚŤAŽ o rodinnú lyžovačku vo Veľkej Rači. Pošlite nám vtipnú hlášku vášho dieťaťa a vyhrajte celodenný skipass

ahojmama.sk, 28. decembra 2020 o 03:00

Sestra skúša brata – druháka: „Hlavné mesto Belgicka?“ „Neviem.“ „No predsa Brusel!“ „Aha, jasné, Bruce Lee...!“ S deťmi nie je o veselé hlášky núdza, podeľte sa s nami o tie vaše v tradičnej koncoročnej súťaži ahojmama.sk a vyhrajte rodinnú lyžovačku!


Cenou sú tri celodenné rodinné skipassy v lyžiarskom stredisku Snowparadise Oščadnica Veľká Rača. Aj keď momentálne ešte nie je jasné, ako bude pre koronavírus tohtoročná lyžiarska sezóna vyzerať, permanentky budú platné až do jej konca na jar.

Ak chcete získať celodennú rodinnú permanentku, vypíšte formulár na konci článku. Napíšte nám tam vtipnú hlášku vášho dieťaťa a budete zaradení do žrebovania. Súťaž vyhodnotíme na Silvestra, kedy zverejníme najlepšie hlášky aj výhercov rodinných skipassov.


Rodinný skipass v lyžiarskom stredisku Snowparadise Oščadnica Veľká Rača platí pre rodičov s dvoma deťmi, ktoré ešte nedovŕšili 12 rokov. Ďalšou podmienkou sú zhodné priezviská a zhodné bydlisko všetkých členov rodiny, predloženie občianskeho preukazu rodičov v pokladni strediska a na požiadanie aj preukazov poistenca zdravotnej poisťovne detí. Viac informácií na stránke Snowparadise.sk.

Tešíme sa na vaše príspevky!!!

Vyhrajte celodenný rodinný skipass

Lyžovačka pre celú rodinu v stredisku Snowparadise Oščadnica Veľká Rača.

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >