SÚŤAŽ Netradičná premiéra detského muzikálu už zajtra. Kto vyhral vstupenku?

pt, gb, 15. apríla 2020 o 04:10

Nová časť Spievankova bude mať pre pandémiu koronavírusu netradičnú premiéru v živom vysielaní na internete. Pozrieť si ju môžete už zajtra a v našej súťaži ste mohli vyhrať rodinnú vstupenku na tento muzikál.

Nový diel Spievankova je o poklade v tajomnej truhlici.

Foto: TV JOJ

Otázka bola, čo sa vám na Spievankove najviac páči. Z množstva odpovedí vyberáme: „Všetko. Ich pozitívna energia, ako učia napríklad pravidlá slušného správania hravou formou, anglicky jazyk, rôzne príbehy,“ napísala Zuzana. „Je to skvelý formát nielen pre deti. Deťom sa veľmi páčia postavičky, ktoré ich vždy niečo nové naučia a spievajú si veselé pesničky,“ vysvetlila zasa Zlatica. „Úprimná radosť, dobrosrdečnosť , ktorú sprostredkúvajú deťom,“ stručne vymenovala zasa Anna.

Ďakujeme za všetky odpovede, z ktorých sme vyžrebovali výherkyňu - Zuzanu Ř. z Kapušian. Ako napísala, Spievankovo sledujú v ich rodine všetky generácie. „S dcérkou a babkou si s nimi veľmi radi zaspievame, učíme sa nové a zaujímavé veci. Piesne, akou formou sú tvorené, si dieťa hravo zapamätá a spojí si to, ak niečo uvidí. Klobúk dole a držíme palce!“

Nová časť Spievankova sa volá Zázračný poklad. Vysiela sa vo štvrtok o 10.00 na webe TV JOJ. Rodinný lístok stojí 4,99 eura. Po zaplatení dostanete do emailu kód, ktorý vám umožní sledovanie muzikálu.

Príbeh je o tom, ako sa Spievanka a Zahrajko vyberú hľadať poklad v truhlici, ako ho nájdu a ako s ním naložia. Televízia z vyzbieranej sumy vstupného televízia zakúpi respirátory pre lekárov, ktorí sa starajú o choré deti v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >