SÚŤAŽ Napíšte nám, prečo milujete Vianoce a vyhrajte poukážky na fotokalendáre či na iné darčeky podľa vlastného výberu

ahojmama.sk, 22. novembra 2020 o 04:02

Niekto zbožňuje Vianoce kvôli rozžiareným detským očkám, iný miluje vianočnú výzdobu miest a obcí, ďalší sa zasa teší na kapustnicu a zemiakový šalát s rezňom. Čo je na Vianociach najkrajšie pre vás? Zapojte sa do našej súťaže a napíšte nám, prečo milujete najkrajšie sviatky v roku.

Rodinný fotokalendár je v aktuálnych časoch veľmi vďačným darčekom pre príbuzenstvo.

Foto: Obchod u Suzie s.r.o

Tento rok budú Vianoce určite iné ako po iné roky. Vianočný punč si na vianočných trhoch nedáte, pretože žiadne nebudú. Ani sa zrejme nestretnete s tak širokou rodinou a priateľmi ako zvyčajne, pretože obavy z nákazy koronavírusom budú stále veľmi veľké. Našťastie sú tu spomienky, vďaka ktorým si môžete aspoň v duchu vyvolať tú pravú vianočnú atmosféru.

Napíšte nám,prečo milujete Vianoce. Získať za to môžete deväť poukážok v hodnote 20 eur na nákup v internetovom darčekovom Obchode U Suzie. Je to rodinný podnik s vlastnou tlačiarňou, ktorý vyrába darčekové predmety na želanie. Do našej súťaže ponúka čokoľvek zo svojho sortimentu – napríklad diáre, zápisníky, hrnčeky či fotokalendáre, ktoré sú osobitne v tejto dobe vďačným vianočným darčekom pre príbuzných. Všetky veci si môžete nechať vyrobiť podľa vlastného výberu, s akýmkoľvek motívom vrátane vlastných fotografií či menoviek.

Po výhre v našej súťaži obdržíte výherný kupón s číslom, ktorý potom môžete poslať na e-mailovú adresu Obchodu u Suzie redakcia@iris-knihy.sk a následne si dohodnete ďalší postup. Prípadne môžete kontaktovať Obchod u Suzie aj telefonicky na čísle 0905 583 708.

Ak sa chcete zapojiť do súťaže, kliknite na formulár a napíšte nám, prečo máte radi Vianoce. Urobiť tak môžete do konca novembra.

Tešíme sa na vaše príspevky!!!

Hrajte o poukážky na fotokalendáre alebo na iné darčeky podľa vlastného výberu

Prečo milujete Vianoce?

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >