SÚŤAŽ Napíšte nám a vyhrajte knihu o výchove Klub nerozbitných detí!

gb, pt, 6. novembra 2019 o 05:00

Kto by nechcel mať šťastné a odolné dieťa? Ako tento cieľ dosiahnuť, o tom píše slovenská autorka Slávka Kubíková vo svojom bestsellere Klub nerozbitných detí.

Vychovať šťastné dieťa, to tiež znamená dbať na jeho potreby a spomaliť čas, aby sa mohlo venovať tomu, čo ho práve zaujíma.

Foto: shutterstock.com

Práve túto knihu môžete vyhrať, ak nám napíšete pár slov, ako vy osobne podporujete svojho potomka, vnúčika či akékoľvek iné dieťa alebo deti v ich „nerozbitnosti“.

Slávka Kubíková vo svojej knihe popisuje sedem princípov, ktoré sú dnes dôležité vo výchove šťastných a silných detí. Prvá kapitola Deti potrebujú vypnúť hovorí o tom, ako nespadnúť do pasce mobilov a počítačov.

Potrebujú voľnosť, behanie, prírodu, hry, kamarátov a miesto, kam patria a v ktorom sú bezpodmienečne prijaté – čiže rodinu a komunitu. O tom sú kapitoly Deti potrebujú hru, pohyb a slobodu a Deti potrebujú vzťahy.

Ako v potomkoch vybudovať vzťah k umeniu, o tom hovoria kapitoly Deti potrebujú hudbu a Deti potrebujú knihy.

Kniha Klub nerozbitných detí od Slávky Kubíkovej sa stala bestsellerom.

Foto: archív

Nie je jednoduché čeliť bezhraničným podnetom, nezdravému luxusu a nekonečnému výberu. Bez posilnenia dobrých charakterových vlastností to nepôjde. Ako im pomôcť tento nápor zvládnuť, sa čitatelia dočítajú v kapitolách Deti potrebujú hranice a Deti potrebujú charakter.

Súťaží sa o tri knihy Klub nerozbitných detí. Ak máte záujem zúčastniť sa na sútaži, kliknite nižšie na odpovedný formulár. Ďakujeme, tešíme sa na vaše príspevky.


Tu kliknite, ak sa chcete zúčastniť na súťaži

Napíšte nám, čo robíte pre to, aby boli vaše deti psychicky odolné, nepodliehali moderným technológiám, vyznávali tie správne hodnoty.

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >