Súťaž: Nakreslite svoje najkrajšie Vianoce a vyhrajte

PRAVDA, 30. novembra 2020 o 03:33

Milí čitatelia a čitateľky, v čase, keď ste si ešte Pravdu nemohli prečítať na internete, v roku 2002, redakcia prvýkrát vyhlásila súťaž vianočných detských kresieb. Pri jej zrode stál ilustrátor Peter Cpin a vlaňajších víťazov vyberal ilustrátor Martin Kellenberger.

Moje najkrajšie Vianoce.

Foto: PRAVDA

Milí rodičia, vaše deti rady maľujú a tvoria? Zapojte ich do každoročne obľúbenej súťaže, v ktorej môžu získať zaujímavé ceny.

Stačí, ak do 7. decembra pošlete kresby autorov do veku 15. rokov na adresu
Denník Pravda, Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava

Redakcia každý rok ocení víťazov hodnotnými cenami – prví traja si môžu sami vybrať darčeky v hodnote 150, 100 a 50 €, tento rok vďaka partnerovi súťaže KiK, dostanú ďalší piati výhercovia poukážky na nákup v predajniach Kik a zvyšní autori ocenených diel, z ktorých aj tento rok vyberie tie najkrajšie ilustrátor Martin Kelenberger, dostanú pod stromček pekné a zaujímavé knižky.

Od roku 2002 nám do redakcie prišli stovky snehuliakov, ježiškov, vianočných stromčekov, anjelov aj kaprov. Našli sa aj lietajúce ryby, anjeli s rožkami či vianočný vlak dlhší ako celý výkres. Lebo Vianoce sú vždy tie isté, ale každá detská kresba je niečím jedinečná. Je darčekom sama o sebe.

Nalaďte sa s deťmi na vianočný čas a my sa tešíme na všetky krásne obrázky.

redakcia Pravda

Súťaž sa uskutočňuje v spolupráci so značkou Kik.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >