SÚŤAŽ Mať tak o koliesko viac! Hrajte o 10 kníh a pracovných zošitov s DVD pre malých vynálezcov

ahojmama.sk, 22. novembra 2020 o 03:24

Ktorý vynález je pre vás ten naj, pretože nám najviac pomáha? Práčka, umývačka riadu, mobil, mikroskop...? Napíšte nám o ňom a budete zaradení do žrebovania o 10 kníh a pracovných zošitov zábavného vzdelávacieho projektu Mať tak o koliesko viac! aj s DVD.

Výhrou v našej súťaži je takáto kniha a pracovný zošit s DVD.

Foto: MY STUDIO

Pracovný zošit nadväzuje na knihu Ivana a Dávida Popovičovcov s rovnakým názvom o najvýznamnejších vynálezoch minulého storočia, ktorá vyšla pred troma rokmi. Teraz uzrel svetlo sveta pracovný zošit, ktorý deťom približuje 12 vybraných vynálezov dôležitých pre svet. Prináša im aj zábavné úlohy, ktoré majú vypracovať. Pre deti, ktoré ešte nevedia čítať a písať, ale aj pre staršie deti, je k nemu aj DVD.

Ak chcete knihu, zošit a DVD vyhrať v našej súťaži, kliknite na formulár na konci článku a napíšte nám, ktorý vynález vy osobne považujete za najväčší a prečo. Môžete tak urobiť do Mikuláša, 6. decembra, kedy vyžrebujeme výhercov.

Ako povedal spoluautor projektu, výtvarník a spisovateľ Ivan Popovič: „Vynálezy sú všeplatná, nadčasová téma, aj keď doba ide rýchlo vpred. Spája svet dospelých aj svet detí...“

Tešíme sa na vaše príspevky!

Hrajte o 10 kníh s pracovnými zošitmi a s DVD Mať tak o koliesko viac!

Aký vynález považujete za najdôležitejší a prečo?

Zúčastniť sa súťaže



Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarAsk 18. novembra 2020 o 17:46

    Som vdacna za vsetkych mojich pomocnikov v domacnosti... no urcite najviac ma tesi praca mojej pracky... nedokazem si predstavit dennodenne hrbenie sa nad vanou po 5tich clenoch nasej rodiny:-)
    @zareaguj


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >