SÚŤAŽ Aké boli Vianoce vášho detstva? Napíšte a vyhrajte nádherné knihy: Zvieratá Slovenska a Strom života našej rodiny

gb, pt, 10. decembra 2019 o 05:50

Ako ste slávili Vianoce, keď ste boli malí? Aké darčeky ste dostávali, aké zvyky dodržiavali, čo ste mali na sviatočnom stole? A v čom vidíte rozdiel medzi súčasnými a minulými sviatkami? Napíšte nám svoje vlastné spomienky či spomienky vašich blízkych a vyhrajte krásne publikácie.

Vianoce v minuloti bývali skromnejšie, ale oveľa pokojnejšie ako dnes.

Foto: TASR

Kniha odhaľuje zaujímavosti o 50 druhov zvierat, ktoré u nás žijú.

Foto: Fotruna Libri

Každý z piatich vyžrebovaných výhercov sa môže tešiť na dve zaujímavé knihy. Novinka na slovenskom knižnom trhu Zvieratá Slovenska predstavuje päťdesiat živočíšnych druhov žijúcich na území Slovenska. Pútavou formou približuje mnohé, aj menej známe fakty z ich života.

Druhá kniha Strom života našej rodiny je zasa skvelou príležitosťou zaznamenať rodinnú históriu. Informácie o predkoch si síce musí najskôr zistiť každý sám, kniha však dáva unikátny priestor na ich prehľadné usporiadanie a uchovanie.

Kniha Strom života našej rodiny sa môže stať nádherným záznamom rodinnej histórie.

Foto: Famílium
Naša nová súťaž potrvá do nedele 15. decembra (vrátane). Ak sa na nej chcete zúčastniť, kliknite prosím na formulár, ktorý nájdete na konci článku. Tam môžete napísať svoju odpoveď a zároveň informácie o vás, ktoré nám umožnia zaslať vám prípadnú výhru.

Tešíme sa na vaše jedinečné vianočné spomienky, prípadne sa opýtajte svojich rodičov či prarodičov, ako oni kedysi sviatky trávievali a zaznamenajte ich odpovede. Okrem víťazných príspevkov zverejníme aj ďalšie pútavé texty, ktoré nám pošlete. Tešíme sa na vaše ohlasy a veľmi pekne vám za to ďakujeme.












Napíšte nám svoje spomienky na Vianoce

Keď sa ponoríte do minulosti, čo v nej uvidíte?

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >