Najobľúbenejšia skladba Márie Čírovej je tá, ktorú zložila manželovi ako svadobný dar

Patricia Poprocká, Gabriela Bachárová, 14. apríla 2020 o 04:03

Niekoľko rokov, tak znela správna odpoveď v našej súťaži o knihy s podpisom Márie Čírovej. Pýtali sme sa, aká je najobľúbenejšia skladba známej speváčky. Za správnu odpoveď ste boli zaradení do žrebovania o knihu Môj tehotenský denník s venovaním Márie Čírovej, ktorá momentálne čaká svoje tretie dieťa.

Mária Čírová pri podpise kníh pre výhercov.

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc

Pri voľbe najobľúbenejšej skladby Márie Čírovej ste mali na výber z jej hitov Búrka, Unikát a Niekoľko rokov. Správna odpoveď bola „C“.

„Momentálne je to asi pesnička Niekoľko rokov. Nie je veľmi známa pre verejnosť, ale fanúšikovia ju poznajú. Je z môjho albumu #2017 a zložila som ju ako svadobný dar pre môjho manžela,“ približovala svoju srdcovú skladbu speváčka a klaviristka v nedávnom rozhovore pre Ahojmama.sk Moje deti by asi povedali, že som tá najprísnejšia mama na Slovensku.

Mária v ňom rozprávala o svojej rodine, kariére i o tehotenstve, keďže v auguste čakajú s manželom Mariánom Kachútom tretie dieťa.

Ďakujeme za vaše početné odpovede a prinášame mená výhercov. Knihu Môj tehotenský denník z vydavateľstva Fortuna Libri získavajú:

Alena Z., Levice
Ivana K., Topoľovka
Tomáš S., Košice
Katarína T., Ružomberok
Vladimíra K., Bratislava

Srdečne blahoželáme!!!

Tehotenské zápisky si Mária Čírová viedla pri najstaršom synovi a konštatuje, že sú to veľmi vzácne záznamy.

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >