Súťaž s Máriou Čírovou. Získajte knihy s venovaním od slávnej speváčky!

pt, gb, 16. marca 2020 o 04:44

Mária Čírová sa v auguste stane trojnásobnou mamou. Keď pred desiatimi rokmi čakala svoje prvé dieťa viedla si tehotenský denník, pri mladšej dcérke Zoe jej na to nezvýšil čas, čo teraz trocha ľutuje. „Sú to veľmi vzácne zápisky,“ vraví.

Mária Čírová podpisuje knihy pre výhercov.

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc

Vy teraz v našej súťaži môžete vyhrať spomienkovú knihu Môj tehotenský denník aj s venovaním a podpisom Márie Čírovej.

Ako speváčka vraví, toto tretie tehotenstvo si veľmi užíva a na dieťatko sa nesmierne teší. Pohlavie zatiaľ ešte nepoznajú, aj keď každý v rodine má svojho favorita. Mária s dcérou Zoe tipujú, že to bude dievčatko, jej manžel Marián Kachút so synom Hugom zasa očakávajú ďalšieho chlapa do rodiny. „Všetci sme v napätí, ale v zásade nám je to jedno,“ smiala sa Mária Čírová v nedávnom rozhovore pre Ahojmama.sk.

Rozprávali sme sa s ňou aj o jej hudobnej kariére, plánoch na najbližšie mesiace a o najmilších skladbách. Viete, ktorá je jej najobľúbenejšia pieseň? Je to Búrka, Unikát alebo niečo iné? Správnu odpoveď nájdete aj v rozhovore na tomto linku.

Ak vyplníte formulár na konci článku, do ktorého vpíšete aj správnu odpoveď na našu otázku, budete zaradení do žrebovania o päť kníh Môj tehotenský denník od vydavateľstva Fortuna Libri s venovaním Márie Čírovej.

Tehotenské zápisky pre Máriu Čírovú veľa znamenajú, dodnes ľutuje, že denník si viedla len keď čakala najstaršie dieťa.

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc

Tešíme sa na vaše odpovede!

Súťaž s Máriou Čírovou

Vyhrajte knihu s venovaním a podpisom našej slávnej speváčky!

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >