Speváčka Mária Čírová: Nejem hovädzie ani bravčové mäso, šetrím planétu

gb, 31. augusta 2019 o 04:53

Speváčku Máriu Čírovú trápi, v akom stave sa v súčasnosti nachádza životné prostredie, a tak sa snaží sama s tým niečo robiť. Je prvou odpovedajúcou v našej novej ankete Čo robím pre záchranu planéty? S názormi inšpiratívnych osobností na túto tému sa budete na webe ahojmama.sk stretávať každú sobotu.

Mária Čírová.

Foto: Facebook Márie Čírovej

Podľa Márie Čírovej väčšina ľudí si stále neuvedomuje, že nám už horí za pätami, a tak snaha jednotlivcov nemusí veľa znamenať. Ona sama sa však snaží pre životné prostredie urobiť maximum.

„Je samozrejmé, že triedim odpad, šetrím vodu, nekupujem množstvo vecí, ktoré sú balené v plastoch, nejem hovädzie ani bravčové mäso, tento rok sme neboli nikde letecky, minimalizujeme našu spotrebu," vymenúva mama deväťročného Huga a šesťročnej Zoe, ktorých vychováva s hudobným producentom Marošom Kachútom (45).

„Zároveň stále počúvam názory, že planéta si to vyrieši sama, príde nejaká apokalypsa a všetko sa začne odznova. Je možné, že to tak bude. Stane sa to však kvôli našej nezodpovednosti, a to je veľmi smutné a egoistické," je presvedčená speváčka, skladateľka, klavíristka a moderátorka.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa