Letná súťaž ahojmama.sk o prírodnú kozmetiku Ťuli a Ťuli. Hrá sa o päť balíčkov

Patricia Poprocká, Gabriela Bachárová, 1. júla 2020 o 04:00

Všetky zložky sú prírodné, je zabalená vo vratných sklenených fľaštičkách a vy z nej teraz môžete vyhrať päť balíčkov. Letná súťaž ahojmama.sk je o slovenskú prírodnú kozmetiku Ťuli a Ťuli, konkrétne o detské šampóny, oleje do kúpeľa, po kúpaní a iné.

Detská prírodná kozmetika Ťuli a Ťuli, ktorú môžete vyhrať.

Foto: PRAVDA, Ivan Majerský

Do žrebovania budete zaradení, ak kliknete na formulár pod článkom a podelíte sa tam s nami o vašu najkrajšiu či najmilšiu spomienku alebo spomienky na prázdniny. Kozmetický balíček získajú piati z vás, najlepšie príbehy na našej stránke uverejníme.

Súťaž sa začína dnes a potrvá 10 dní. Mená výhercov uverejníme 10. júla.

Za značkou Ťuli a Ťuli stojí partnerská dvojica Lenka Špaldová a Ján Petrovič, ktorí na samom začiatku hľadali nejakú liečivú masť pre kožné problémy maličkého syna. Napokon ju našli a jej zloženie tvorí aj základ produktov, ktoré teraz môžete vyhrať. Dnes je firma známa po celom Slovensku a výrobky predáva aj v zahraničí.

Prírodné zložky a kvalita sú pre nich prvoradé. „Objavili sme obrovskú silu rastlinných olejov, masiel, liečivých solí, včelích produktov, ktoré sú zdrojom nespočetného množstva vitamínov a minerálov potrebných na výživu organizmu. Nepotrebujeme vo svojom zložení parabény, sulfáty, farbivá ani syntetické konzervanty. Starostlivý výber ingrediencií z kvalitných BIO surovín dokázal našim produktom zaistiť dvojročnú záruku,“ vraví o výrobkoch Lenka.



Vyhrajte balíček kozmetiky Ťuli a Ťuli

Ako si spomínate na svoje najmilšie prázdniny?

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >