Je Deň učiteľov, nahrajte potlesk pedagogickým hrdinom

gb, 28. marca 2020 o 04:03

Deti sa v súčasnosti učia doma a učitelia im látku posielajú online. Ak máte pocit, že práve učiteľ vášho dieťaťa zvláda túto nezvyčajnú situáciu na jednotku, poďakujte sa mu dnes potleskom.

Nezisková organizácia Komenského inštitút, ktorá sa snaží o pozitívne zmeny vo vzdelávaní, a súťaž Učiteľ Slovenska vyzývajú verejnosť, aby pri príležitosti dnešného Dňa učiteľov poďakovala pedagógom potleskom.

„Nahrajte krátke video alebo sa odfoťte, ako tlieskate svojej učiteľke alebo učiteľovi a postnite váš potlesk na Facebook. Nezabudnite svojich učiteľov tagnúť," vyzývajú organizátori akcie. „Ak vaši učitelia nemajú Facebook, môžete im svoj potlesk poslať ako správu alebo e-mail," dodávajú.

Mnohí učitelia podľa Komenského inštitútu v súčasnej dobe, keď sa výučba presunula z tried do obývačiek, improvizujú, experimentujú a spájajú sa so svojimi žiakmi, aby im boli podporou aj takto na diaľku. „Myslíme si, že im patrí naša veľká vďaka," uvádzajú organizátori. Iniciatívu podporil aj minister školstva Branislav Gröhling.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Školák - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >