Detstvo a jeho vône. Podeľte sa s nami o tie vaše a vyhrajte knihu receptov na domáci chlieb!

Patricia Poprocká, Gabriela Bachárová, 6. januára 2021 o 00:00

Mandarínky, letný dážď, seno, čerstvý chlieb... Pripomína vám ich vôňa niečo? Bezstarostné chvíle detstva? Práve tie sú témou našej súťaže. Napíšte nám o vôňach, ktoré vás dokážu preniesť do vašich detských čias a získajte za to knihu receptov na domáci chlieb.

O tieto knihy hráte v našej prvej tohtoročnej súťaži.

Foto: PRAVDA, Robert Hüttner

Vôňa má magickú moc, nech sme kdekoľvek, veľmi rýchlo sa vďaka nej v duchu dostaneme späť v čase, aj o desiatky rokov dozadu. Podeľte sa s nami o zážitky, ktoré sa vám spájajú s vôňami v detstve a zaradíme vás do žrebovania o tri knihy Domáci chlieb od Emmanuela Hadjiandreoua.

Emmanuel Hadjiandreou je renomovaný pekár, ktorý v knihe ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov na domáci chlieb. Ide naozaj o rozmanité druhy – s droždím, kváskom, so sódou bikarbónou, na bezlepkový kukuričný chlieb a tiež recepty na drobné pečivo či sladké dobroty ako croissanty či osie hniezda.

Ak sa chcete zapojiť do súťaže, kliknite na formulár na konci článku a napíšte nám vaše spomienky na detstvo a jeho vône. Vybraných 10 uverejníme.

Tešíme sa na vaše príspevky!

Spomienky na vône vášho detstva

Podeľte sa s nami o zážitky z detstva a o vône, ktoré sa vám s nimi spájajú. Vyhrať môžete knihu receptov Domáci chlieb.

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >