Losos s bulgurom.
Foto: www.varecha.skDesiatku receptov pripravil portál www.varecha.sk, nájdete ich na tomto odkaze. Medzi receptami je na výber losos v papilote s bulgurom, červenou repou a cuketou, hovädzia pečeň na hubách, sardinky v zeleninovom mori, vajíčková nátierka, halibut na hubovom pyré, makrela s lilkovým pyré, lahodný šalát s tuniakom, vajíčkom a kôprovým dresingom, sleďová nátierka s cottage syrom, treščia pečeň po toskánsky a mlieková polievka s ryžou.
Ponúkame vám recept na sleďovú pomazánku so syrom cottage:
Suroviny:
180 g cottage syra
180 g sleďov v paradajkovej omáčke
1 ks cibule mladej
2 ks vajíčka natvrdo
1 kl vegety
štipku soli
Postup prípravy:
1. Do misky dáme cottage syr.
2. Pridáme slede z konzervy s paradajkovou omáčkou.
3. Ponorným mixérom dobre rozmixujeme.
4. Uvaríme si vajíčka natvrdo.
5. Cibuľu nakrájame nadrobno.
6. Vajíčka postrúhame do nátierky a všetko ručne zmiešame.
7. V nátierke sú cítiť ryby. Ak niekto nemá rád, môže zjemniť taveným syrom.
8. Podávame na chlebíku obloženom zeleninou.
Sleďová pomazánka.
Foto: www.varecha.sk