Všetko o dojčení, mamičky sa môžu prísť porozprávať do nemocnice s laktačnou poradkyňou

TASR, pt, 21. februára 2019 o 09:14

Bezplatné stretnutie s laktačnou poradkyňou, ktorá je zároveň aj detskou sestrou v nemocnici, organizuje nemocnica v Dunajskej Strede.

Dojčenie je najlepšia a najlacnejšia výživa pre dieťa.

Foto: shutterstock.com

Iveta Morvayová, manažérka dennej zmeny na novorodeneckom oddelení, bude v utorok, 26. februára k dispozícii budúcim aj aktuálnym mamičkám. Čokoľvek, čo chcú vedieť o dojčení, sa jej budú môcť prísť opýtať v rámci takzvaného dňa s laktačnou poradkyňou.

Nájdu ju v Nemocnici Svet zdravia Dunajská Streda od deviatej ráno v edukačnej miestnosti na kurz predpôrodnej prípravy. Na otázky bude odpovedať až do tretej popoludní.

Ako informovala riaditeľka nemocnice Sylvia Bock, po pôrode sa najmä mladé matky stretávajú s rôznymi neočakávaným problémami s dojčením, s ktorými ešte nemajú skúsenosti. Preto je bezplatné podujatie s laktačnou poradkyňou priestorom, počas ktorého si môžu si tiež vzájomne vymieňať vlastné skúsenosti a rady.

Mamičky sa budú môcť opýtať na všetko, čo o dojčení potrebujú vedieť, a konzultovať svoje problémy. Pre ženy, ktoré to majú do Dunajskej Stredy ďaleko, je aj internetové poradenstvo. Fundované informácie a zoznam ďalších poradkýn nájdu na oficiálnej stránke združenia laktačných poradkýň Mamila, ale aj na stránke dojčenie... aby prinášalo mamičke radosť.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Prvý rok - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >