Vanesska nezabúda na tých, ktorí jej zachránili život. Každý rok na svoje narodeniny robí túto jednu vec

ahojmama.sk, 26. augusta 2024 o 05:24

Vždy, keď oslavuje narodeniny, príde sa poďakovať tým, vďaka ktorým ich oslavovať môže. V žilinskej nemocnici už z toho majú milú tradíciu, a každoročne sa na tento výnimočný augustový deň tešia. Inak tomu nebolo ani tento rok.

Vanesska tento rok prekvapila zdravotníkov milým outfitom.

Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Vanesska sa narodila 18. augusta 2018 predčasne, vážila len 990 gramov. Dievčatko sa lekárom podarilo zachrániť a dnes je z nej roztomilá šesťročná slečna. S rodičmi chodí každoročne na svoje narodeniny na jednotku intenzívnej a resuscitačnej starostlivosti o novorodencov oddelenia neonatológie v Žiline. Tradíciu dodržala i tento rok a personál prekapila darčekom.

Svoju návštevu vyšperkovala aj outfitom, na ktorom bol krásny odkaz: „Som predčasniatko, ďakujem za život neonatológii v Žiline. Personál nezostal nič dlžný. „Ďakujeme Vanesske a mamine za veľkú silu a vďaku, ktorú nám pravidelne venuje. Je to impulz pre všetkých zdravotníkov v našej nemocnici,“ odkázali zdravotníci aj prostredníctvom sociálnej siete a Vanesske zapriali ešte raz všetko najlepšie, veľa zdravia, lásky, šťastia a skvelých ľudí na každom kroku.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >