SÚŤAŽ o kozmetiku Dove. Hrajte o päť balíčkov

pt, gb, 17. augusta 2020 o 00:00

Päť balíčkov kozmetiky Dove v hodnote 300 eur čaká na vás! Zapojte sa do našej súťaže a vyhrajte sprchové gély, telové mlieka, mydlá i ďalšie produkty tejto značky.

Ako byť spokojná sama so sebou, pomôže dospievajúcim dievačatám a ich rodičom príručka Sama sebou.

Foto: Dove

Stačí, keď si kliknete na príručku Sama sebou, ktorá vznikla v rámci Projektu sebadôvery Dove a potom nám do súťažného formulára na konci článku napíšete, ktorá rada alebo tip vás najviac zaujal. Príručka sa venuje zdravej sebadôvere dospievajúcich dievčat, aby boli spokojné samé so sebou.

Zapracujete teda na sebadôvere svojej dcéry a vyhrajte kozmetický balíček Dove.

Na sebadôveru detí majú od počiatku zásadný vplyv matka s otcom. To, akým spôsobom s potomkami komunikujeme, má podstatný vplyv na utváranie detských osobností a dôveru v samých seba. Väčšinu z toho sa učíme za pochodu, improvizujeme a niečo preberáme zo svojho vlastného detstva. Nie je hanbou, že si občas nevieme rady a potrebujeme sa poradiť.

Užitočným pomocníkom pri výchove dospievajúcej dcéry môže byť napríklad bezplatná príručka Sama Sebou, ktorá vznikla v rámci Projektu sebadôvery Dove.

Napíšete nám, aká rada či tip z príručky Vás najviac zaujali a vyhrajte krásny balíček plný produktov Dove. Kliknite na tento formulár.

SÚŤAŽ o kozmetiku Dove

Vyhrajte päť balíčkov.

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >