SÚŤAŽ Ktorý kút Slovenska najviac milujete? Napíšte nám a vyhrajte knihu o turistike s deťmi Krása v horách ukrytá

pt, gb, 20. júla 2020 o 04:28

Ktorá časť našej krajiny je vaša najmilovanejšia? Je to kraj, kde ste sa narodili či obľúbená turistická destinácia, kam sa zvyknete vracať každý rok? Alebo ste len pred pár dňami objavili nádherný kút Slovenska, o ktorom ste predtým nemali ani tušenia?

Kniha je praktickým sprievodcom na turistiku s deťmi.

Foto: Patricia Poprocká

Nech už milujete túry vo Vysokých Tatrách alebo uprednostňujete cyklovýlety v Podunajskej nížine, nech si radi sadnete na kávu na námestí v historickej Trnave alebo ste najspokojnejší, keď môžete našu krajinu obdivovať z hradieb Spišského hradu, inšpirujte našich čitateľov a napíšte nám, kde a prečo sa vám na Slovensku najviac páči.

Piati z vás môžu získať cenu – knihu Krása v horách ukrytá, novinku, ktorá vzišla zo spolupráce portálu ahojmama.sk a skúseného turistu Ota Rozložníka. Kniha prináša prehľad túr po vybraných slovenských horách a národných parkoch, ktoré sú vhodné pre rodiny s deťmi. Konkrétne vo Vysokých a Belianskych Tatrách, Slovenskom raji, Poloninách, Pieninách či na Roháčoch.

Okrem toho radí, ako deti motivovať na turistiku, čo si obliecť, čo jesť a piť, čo zabaliť do batoha a ako sa najlepšie chrániť v búrke. „Jednoduché, ľahké čítanie, no ľudia sa veľa dozvedia,“ konštatuje Oto Rozložník.

VIDEO: Pozrite si, čo o knihe Krása v horách ukrytá hovorí Oto Rozložník:



Ak chcete byť zaradení do žrebovania o knihu aj s podpisom autora, kliknite na nasledujúci formulár a vyplňte ho.

Tešíme sa na vaše príspevky.

Súťaž o knihu Krása v horách ukrytá

Napíšte nám a budete zaradení do žrebovania o päť kníh s podpisom autora.

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Súťaže - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >