Ste kreatívna mamička? Prihláste svoj výrobok či službu do súťaže Čo dokáže mama a získajte hodnotné ceny

gb, 3. novembra 2020 o 03:26

Chcete ukázať svetu vašu tvorbu alebo predstaviť inšpiratívnu službu, ktorú ponúkate? Prihláste sa do súťaže Čo dokáže mama.

Elena Varšaviková s víťaznou maľbou dievčiny v kroji z minulého ročníka.

Foto: archív Eleny Varšavikovej

Svoj výrobok môžu mamičky (ale i i babičky, na veku nezáleží) prihlasovať od 28. októbra do 28. novembra do 12:00. Súťažiť budú so svojím vlastnoručne vytvoreným výrobkom či službou. Treba sa prihlásiť na e-mail sutaz@codokazemama.sk, poslať naň fotografiu výrobku v dobrej kvalite. Rozmazané či nezaostrené fotky do súťaže nezaradia. Pri službách fotografia nie je povinné.

Je potrebné napísať i svoje meno a priezvisko, popísať seba i svoju rodinu a v stručnosti predstaviť svoj príbeh. Každá žena môže súťažiť maximálne s jedným výrobkom či službou. Len výrobky, ktoré splnia podmienky prihlásenia, budú zaradené do súťaže.

„Výhra v súťaži Čo dokáže mama 2020 otvorí štyrom mamičkám bránu do sveta „mama biznisu“ a vďaka mediálnym partnerom získajú aj pozornosť verejnosti. Mamičky si, ako každý rok, odnesú aj množstvo hodnotných cien od významných slovenských firiem a budú môcť absolvovať vzdelávací workshop, profesionálne fotenie a konzultácie s odborníkmi na oblasť marketingu a sociálnych sietí. A hodnotné darčeky máme pripravené aj pre 15 finalistiek,“ vraví Mária Baláž Gyuránová zo spoločnosti Čo dokáže mama.

Medzi cenami sú ubytovanie na dve noci pre dve osoby, poukážka na nákup prírodnej kozmetiky, online kurz Tvárovej jogy či konzulácie o handmade podnikaní.

Rozhodne porota

Najlepšie výrobky a službu vyberie odborná porota. V nej bude okrem iných sedieť Andrea Kováčová, zakladateľka projektu Čo dokáže mama, Eva Kováčiková, talentovaná ilustrátorka, fotografka a šéfredaktorka Rikiki – magazínu moderného rodiča alebo Petra Toth, slovenská šperkárka a dizajnérka, ktorá vo svojej tvorbe používa pôvodné slovanské ornamenty a pretvára ich do sofistikovanej súčasnej formy.

Súťaž má viacero noviniek. „Do ďalšej päťročnice sme sa rozhodli vkročiť s novým názvom súťaže pre všetky tvorivé maminky. Najkrajší výrobok od mamky sme vo svojom 6. ročníku premenovali na Čo dokáže mama 2020, čím zároveň pribudla nová kategória Služby,“ vysvetľuje Mária Baláž Gyuránová.

Všetky informácie o súťaži nájdete tu.

„Projekt Čo dokáže mama je už od začiatku spojený s pomocou tým, ktorí to potrebujú. Každoročne sa organizujú tri veľké aukcie handmade výrobkov, z ktorých výťažok putuje deťom so zdravotnými problémami. „Tento rok sa nám, vďaka ochote našich mamičiek, podarilo zorganizovať o jednu aukciu naviac a pridali sme aj úspešnú Jednoeurovú výzvu. Z čoho sa nesmierne tešíme. Aj minuloročná víťazka, Elena Varšaviková, ktorá získala prvenstvo s obrazom Súčasná minulosť ukázala, aké má veľké srdiečko. Svoje dielo sa rozhodla venovať do dražby, z ktorej výťažok putoval v prospech liečby malého bojovníka Alexa, trpiaceho diagnózou SMA. Obraz sa vydražil za krásnych 510 eur," uvádza Mária Baláž Gyuránová.

Hlavným organizátorom súťaže je spoločnosť Čo dokáže mama, ktorú Andrea Kováčová založila v júni 2015 počas svojej materskej dovolenky, s cieľom vytvoriť priestor pre mamičky, ktoré chcú ukázať, čo dokážu popri svojich deťoch. Projekt sa za šesť rokov rozrástol na viac ako 45 000 aktívnych členiek, ktoré na webovej platforme www.codokazemama.sk, predávajú výsledky svojej kreatívnej činnosti – ručne tvorené výrobky, služby a vydané knihy.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >