Speváčka Pink zúri kvôli nahej fotke syna. Nie ste normálni, odkázala kritikom

Gabriela Bachárová, 4. apríla 2019 o 10:58

Veľa z vás nie je v poriadku! Takto ostro reagovala americká speváčka Pink (39) na kritiku, ktorá sa strhla po tom, ako na sociálnej sieti Instagram uverejnila fotku svojej nahej dcéry Willow (7) a polonahého syna Jamesona (2). Diskutujúci špekulovali, či má syn obriezku a veľmi negatívne hodnotili, že ukazuje nahotu detí. Pink im poslala veľmi drsný odkaz.



Pink po kritike pôvodnú fotku zmazala, potom uverejnila tú istú, ale synov penis začiernila. „Veľa z vás nie je v poriadku. Rozoberáte penis môjho dieťaťa? Obriezku? To myslíte vážne? Ako každá normálna matka som si ani nevšimla, že si stiahol plavky," napísala speváčka na Instagrame a ako pokračovala: „Zmazala som tú fotku, pretože ste veľmi odporní. A vypínam aj možnosť komentárov a len neveriacky krútim hlavou nad stavom sociálnych sietí, nad klávesnicovými bojovníkmi a negativitou, ktorú vnášajú do života iných ľudí." Ako ironicky dodala, na fotke je aj pelikán, ktorého deti zneužívali a syn mu mával penisom pred hlavou.

Pink je známa slobodomyseľným prístupom k deťom. Ako sa napríklad vyjadrila, svoju dcéru učí všetkým pravidlám, ale len preto, aby vedela, kedy a ako ich môže porušovať. Veľmi negatívne reakcie vyvolalo aj video, na ktorom dcéra Pink strieľa zo vzduchovky, pretože je to vraj výchova k násilníckemu správaniu sa. Pink sa však kritikou nedáva odradiť a dcére dovolí jazdiť aj na motorke.

Video, na ktorom dcéra Pink strieľa z pušky, si pozrite tu


Čo si myslíte o zverejňovaní fotografií nahých detí na sociálnych sieťach? Je to podľa vás v poriadku, pretože nahota je prirodzená? Alebo to nepovažujete za správne, pretože dieťa sa samo nemôže rozhodnúť, či chce byť takto vystavené pred zrakmi cudzích ľudí a v budúcnosti sa kvôli tomu môže stať napríklad aj predmetom šikany? Napíšte nám do komentárov pod článkom alebo hlasujte v ankete. Ďakujeme.


ANKETA:

Je správne zverejňovať fotky nahých detí?

30,2%



69,8%












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >