VIDEO Výstavbu obchvatu D4 si užívajú detskí motorkári, v bagrovisku majú svoju Rallye Dakar

pt, 3. apríla 2019 o 06:00

Komu prináša výstavba obchvatu D4 napriek všetkým aktuálnym problémom len radosť, sú motorkári, aj tí detskí. Vybágrované štrkoviská sú pre nich doslova mesačnou krajinou, na ktorej sa môžu do sýtosti vyblázniť. Pozrite si VIDEO, ako sa v jednom z nich neďaleko bratislavského letiska hrajú na Rallye Dakar.




Na motorkách jazdia 8-ročný Mirko, 7-ročná Zojka a 5-ročný Oleg. Slabé detské motorky prudké kopce ešte nezvládnu, kamaráti si však skúšali vytvoriť dobrodružnú cestu aspoň cez tie „svoje minikopčeky“. Na mäkkom podklade sa zabárajú kolesá, čo sa nezaobišlo bez drobných pádov. A ani bez – ako si môžete pozrieť 50 sekúnd pred koncom – milej detskej vzájomnej pomoci.

Veľkí kamaráti-motokrosári Zojka a Mirko.

Foto: Patricia Poprocká

Kompletná trojica.

Foto: Patricia Poprocká

Skoro ako na Mesiaci. Až na zvýšenú premávku.

Foto: Patricia Poprocká




Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarFunthomas 3. apríla 2019 o 15:05

    Výstrelok ako detská motorka stojí vyše 1000€. Takže detičky zbohatlíkov, čo nevedia čo zo sebou. Keby sa tam preháňali decká z chudobných rodín na socialistických BMX-kách, tak ich odtiaľ okamžite ženú policajti.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarVerena1 3. apríla 2019 o 21:19

    Takéto motorky stoja už okolo troch stoviek - cez inzeráty od dvoch. Aj môj bratranec v Martine má takú pre syna, a tiež rozmýšľam niečo také dcére. Je to drahšie ako bicykel, ale aj keď sa to možno nezdá, aj toto je umenie, ktorému sa treba naučiť. Decká z bohatých rodín by sa podľa mňa skôr vozili asi po upravených areáloch s trénermi, nie po štrku :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarFunthomas 10. apríla 2019 o 08:56

    @Verena1 (3.4.2019 21:19) Však si takú kúp cez inzerát. Sused kúpil za 5 stovák a keď do nej nalial ďalších 5, tak ju predal za dve stovky a bol rád že sa toho zbavil. Tak trochu viem o čom píšem.

    @zareaguj


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >