Školáci si od učenia oddýchnu počas jesenných prázdnin, do školy pôjdu v pondelok 4. novembra

TASR, 30. októbra 2019 o 04:26

Deti oddychujú na prázdninách.

Foto: SITA
Školákom sa v stredu 3é. októbra začali jesenné prázdniny, ktoré sú prvé v tomto školskom roku. Potrvajú do štvrtku 31. októbra. Žiaci sa nevrátia do lavíc ani v piatok 1. novembra, keďže je Sviatok všetkých svätých. Učiť sa začnú opäť v pondelok 4. novembra.

Školáci si po jesenných prázdninách najbližšie opäť oddýchnu počas Vianoc. Posledný deň vyučovania pred vianočnými prázdninami absolvujú školáci 20. decembra. Učiť sa začnú opäť až v roku 2020, a to v stredu 8. januára. Po týchto dňoch oddychu budú mať školáci voľno v rámci jednodňových polročných prázdnin (3. februára).

Jarné prázdniny absolvujú ako prví žiaci z Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja, v termíne od 17. do 21. februára. Nasledovať bude voľno pre deti z Banskobystrického, Žilinského a Trenčianskeho kraja, a to od 24. do 28. februára. Ako poslední si užijú voľno počas jarných prázdnin žiaci na východnom Slovensku v Košickom a Prešovskom kraji, a to v termíne od 2. do 6. marca.

Predposledným voľnom pre školákov pred letnými prázdninami budú veľkonočné prázdniny. Školáci budú od školy oddychovať od 9. do 14. apríla, do školských lavíc sa vrátia opäť v stredu 15. apríla.

Odmenou za celoročné úsilie budú pre školákov dva mesiace voľna v lete. Od školských povinností si oddýchnu od 1. júla do 31. augusta. Školský rok 2020/2021 sa začne v stredu 2. septembra.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Školák - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >