Rozkošná dcérka Adriany Sklenaříkovej oslávila 5 rokov. „Všetko najlepšie, život môj,“ gratuluje otecko

Gabriela Bachárová, 29. augusta 2023 o 06:10

Ako ten čas letí. Len prednedávnom ovládla spoločenské rubriky správa o narodení malej Niny a dnes už dcérka svetovej modelky slovenského pôvodu Adriany Sklenaříkovej (51) oslavuje päť rokov. „Všetko najlepšie, život môj, ľúbim ťa,“ ponáhľal sa s gratuláciou otec dievčatka, podnikateľ arménskeho pôvodu Aram Ohanian (54).

Zatiaľ čo Adriana Sklenaříková zverejňuje fotky svojej milovanej Niny len sporadicky, otecko sa krásnou dcérou na sociálnych sieťach rád pochváli. Nie inak tomu bolo aj pri príležitosti piatych narodenín, ktoré dievčatko v auguste oslávilo. Pri tejto príležitosti zverejnil Aram Ohanian milú fotografiu s Ninou, ktorá, ako vidno, obľubuje módnu zábavku dnešných detí, maľovanie na tvári. Fotografia vznikla vo francúzskom letovisku Six Four.

Adriana Sklenaříková porodila Ninu vo svojich takmer 47 rokov po dlhšom období, keď sa jej nedarilo otehotnieť. Asistovaná reprodukcia nebola úspešná a pár zvažoval, že si dieťa osvojí, avšak posledný pokus umelého oplodnenia priniesol dve čiarky na tehotenskom teste. Rodičia malej Niny však v decembri minulého roka oznámili, že sa po dvanástich rokoch partnerstva, z toho deviatich rokoch manželstva, rozchádzajú, pretože sa od seba príliš vzdialili a každý sa začal uberať inou cestou.



Aram Ohanian je hrdým otcom, o čom svedčí aj séria fotografií s Ninou, ktorú zverejnil na sociálnej sieti Instagram.



„To, že si moja dcéra, dalo môjmu životu veľký zmysel. Prinášaš mi toľko radosti a šťastia, moje srdce je plné lásky k tebe. Ľúbim ťa, Nina moja,” venoval Aram Ohanian svojej dcére ďalšie vyznanie.



Adriana Sklenaříková a Aram Ohanian sa nerozišli v zlom, naopak, jeden na druhého nepovedia zlého slova. „Nikdy som sa tak nenasmiala ako po tvojom boku. Náš príbeh bol krásny a ja som ho tak milovala… Dnes sme sa však rozhodli, že pôjdeme oddelene… Láska sa nikdy neskončí. Dal si mi ten najkrajší z pokladov… našu Ninu. Si a vždy budeš,” napísala modelka pred ôsmimi mesiacmi odkaz, ktorý je síce plný lásky k manželovi, no paradoxne oznámil rozchod. Dnes hovorí, že je šťastná slobodná mamička.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa