Adriana Sklenaříková o rozchode s mužom: „Prečo by som sa mala obetovať?“

Gabriela Bachárová, 25. apríla 2023 o 04:30

Ani dieťa nezachránilo deväťročné manželstvo modelky Adriany Sklenaříkovej (51) a podnikateľa arménskeho pôvodu Arama Ohaniana. (54) V rozhovore pre francúzsky spoločenský časopis Gala známa Slovenka priznáva, že s manželom boli spolu dlho šťastní, avšak postupom času sa obaja začali uberať iným smerom.

Adriana Sklenaříková. Sama, ale šťastná.

Foto: Reuters

Adriana Sklenaříková sa objavila na obálke francúzskeho časopisu Gala spolu s dcérkou Ninou, ktorá v auguste oslávi päť rokov. Vo vnútri čísla sa rozhovorila o tom, prečo jej vzťah, ktorý sa zdal byť veľmi pevným, nevydržal. Čo zostáva, je láska k malej Nine a snaha rodičov, aby sa na nej rozchod nepodpísal.

Ako sa Adriana v rozhovore pre časopis vyjadrila, s manželom boli spolu dlho šťastní, avšak postupom času sa obaja začali uberať iným smerom. „Ľudia sa menia a môžu vznikať aj iné túžby. A ak to už nie je v poriadku, prečo by sme sa mali obetovať? Nikdy nie je príjemné povedať zbohom, ale vzťah, ktorý skončí, nemusí byť nevyhnutne negatívny,” myslí si.

Ako žena bez partnerského zväzku sa cíti znovu spokojná. „Som šťastná slobodná matka,” hlása titulok na obálke časopisu. Pre modelku je to trochu ako návrat do slobodných čias, keď má znovu kontrolu na svojím životom a vidí more nových príležitostí: „Nepovedala by som, že sa cítim ako tínedžerka, ktorá objavuje svet, ale možno predsa len trochu áno.” Ako ďalej prezradila, s partnerom sa na rozchode dohodli spoločne už pred nejakým časom. „Je to oddelenie srdca, ale nie života. Pokiaľ ide o našu dcéru, držíme spolu,” prezradila.

Modelka s dcérkou Ninou na obálke francúzskeho spoločenského časopisu Gala



Nina je ako lavína lásky

S manželom sa síce Adriana Sklenaříková rozišla, nedostatkom lásky ale netrpí. Tú jej plnými dúškami rozdáva dcérka. „Keď dostanete toľko náklonnosti, je ťažké nebyť naplnený! Nina pre mňa predstavuje lavínu lásky, ktorá ma niekedy dojíma k slzám,” nechala sa počuť úspešná modelka slovenského pôvodu, ktorá sa preslávila napríklad reklamou na ikonickú podprsenku Wonderbra.

Modelke nevyšlo ani prvé manželstvo s francúzskym futbalistom Christianom Karembeuom pochádzajúcim z Novej Kaledónie. Rozvod prišiel po 14 rokoch zväzku. Toto partnerstvo zostalo bezdetné, materskú túžbu si modelku naplnila až s Aramom Ohanianom.

Adriana Sklenaříková v Paríži



Modelku jej krása preslávila na celom svete







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >