Wow, dcérka Adriany Sklenaříkovej očarila ako princezná z Tisíc a jednej noci

gb, 16. mája 2023 o 04:15

Že je malá Nina nádherné dievčatko, o tom niet pochybností. Na najnovšej fotografii s oteckom však ukázala, že z nej rastie skutočne výnimočná kráska. Vyzerá takmer ako orientálna princezná z Rozprávok Tisíc a jednej noci.

Dcérka modelky Adriany Sklenaříkovej v auguste oslávi ešte len päť rokov, no už teraz je vidno, že zdedila kus krásy. Na svoju krásnu mamu sa však veľmi nepodobá, skôr na otca, podnikateľa arménskeho pôvodu Arama Ohaniana. A ten sa ako hrdý tatko s pôvabnou dcérkou rád pochváli na sociálnych sieťach. Naposledy zverejnil peknú spoločnú fotografiu, ako mu Nina sedí na kolenách a má oblečené princeznovské šatičky. „Oteckova princezná,” pripísal k snímke Aram Ohanian. Veď pozrite, ako im to spolu svedčí.



Aram Ohanian dáva najavo, že dcéra je pre neho zmyslom života, hoci s jej mamou sa nedávno rozišli. „Môj najkrajší úspech,” vraví o malej Nine.



Hoci sa Aram Ohanian s Adrianou Sklenaříkovou po vzájomnej dohode rozišli, úsmev na tvári podnikateľovi nechýba. Takto ho vyfotografovali novinári, ktorí s ním robili rozhovor. Zapózoval im v luxusnom hoteli Palaise Ronsard, ktorý spolu s modelkou postavil v púšti neďaleko starobylého marockého mesta Marakéš.



Adriana Sklenaříková pre francúzsky časopis Gala prezradila, prečo sa s Aramom Ohanianom rozišla. S manželom boli spolu podľa vlastných slov dlho šťastní, avšak postupom času sa obaja začali uberať iným smerom. „Ľudia sa menia a môžu vznikať aj iné túžby. A ak to už nie je v poriadku, prečo by sme sa mali obetovať? Nikdy nie je príjemné povedať zbohom, ale vzťah, ktorý skončí, nemusí byť nevyhnutne negatívny,” povedala. Dnes sa považuje za spokojnú slobodnú mamičku.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >