Domáce nátierky na nezaplatenie. Chutné a bez zbytočných melých prísad.
Foto: Shutterstock.comRecept na víkend Päťkrát rýchle fantastické domáce nátierky
Nemusíte ich kupovať a na rozdiel od tých z obchodu viete presne, čo jete. Dnešné naše recepty sú na domáce nátierky, ktoré pripravíte veľmi rýchlo a sú na nerozoznanie od tých z obchodu.
Recept na víkend - ďalšie články
-
3x huby. Tatarák, perkelt či praženica, vyskúšajte niektorý z rýchlych receptov na hubové pochúťky
Nikdy nechutia tak ako teraz, keď sú čerstvo nazbierané. Hubárska sezóna je v plnom prúde a nie všetky huby musíte len sušiť, mraziť či nakladať. Skúste z nich tatarský biftek, perkelt alebo praženicu. Príprava je veľmi jednoduchá a chuť skvelá.
-
Pravé poľské posúchy, vyskúšajte netradičnú chuťovú kombináciu na olovrant alebo desiatu deťom do školy
Cibuľa s makom? Že nejaká čudná kombinácia? Pre nás možno, v Poľsku sú však takéto cibuľové žemle obľúbenou pochúťkou. Vyskúšajte, to je náš dnešný recept na víkend.
-
Niet nad kyslú kapustu. Ako ju správne naložiť do suda na zimu? Skúste tieto originálne recepty starých mám
Na nakladanie kapusty je teraz ideálny čas. Kyslá kapusta je v zime cenným zdrojom vitamínu C a obsahuje aj množstvo probiotík, patrí medzi najzdravšie potraviny vôbec. A keďže niet nad tú domácu, ponúkame vám tradičné osvedčené recepty na jej nakladanie. Veľa úspechov!
-
Recept na víkend Vynikajúci krémový koláčik s kokosom a skvelou plnkou
Jeseň je tu, tak si ju spríjemnime niečím sladkým pod zub. V lete sa krémové koláče príliš nehodia, v tento čas si ich však môžeme dopriať bez obáv, že sa v horúcom počasí pokazia. Skúste tento vynikajúci kokosový krémový zákusok.
-
Tento jablkový koláč budete milovať. Robí sa veľmi jednoducho a jablká nemusíte ani strúhať
Jablková sezóna je už v plnom prúde a v nej niet nad chutný jablkový koláč. Od jeho prípravy mnohých odrádza zdĺhavá príprava, najmä piplačka s jablkami. Netýka sa to však tohto koláča, tento chutný, šťavnatý a svieži pripravíte naozaj rýchlo a jednoducho za pár minút.
-
Recept na víkend Lahodná chuť Stredomoria 3x passata, vždy iná, vždy skvelá
Letné prázdniny sú za nami, obzrime sa za nimi ešte dnes aspoň symbolicky pri varení. Pripravte si s nami paradajkovú šťavu, ktorú využijete v zime ako omáčku na cestoviny alebo len tak, na pitie.
-
Jablká, čo s nimi? Tipy, ako ich rýchlo a jednoducho spracovať
Jablká už začínajú dozrievať, a tým čerstvo odtrhnutým zo stromu sa nič nevyrovná. Nie všetky však stíhame zjesť. A ak k nim pridáme ešte tie popadané zo stromu, otázka „čo s nimi?“ je namieste. Skúste niektorý z našich tipov na spracovanie jabĺk.
-
Recepty
Rýchly bezlepkový jablkový koláč s mrveničkou (videorecept)
-
ZDRAVIE
Chcete ísť do kúpeľov? Toto najskôr dobre zvážte
-
SPRÁVY
Desivá predpoveď pre Európu. Zaplavia nás milióny migrantov?
-
ŽENA
Najprv dcéra, teraz mama! Ženy miliardára Tkáča na prehliadkovom móle, takto sa predvádzajú v domácej móde
-
CESTOVANIE
KVÍZ: Ste pravý Euroobčan? Nezaskočí vás žiadna otázka? Prevetráme vás z vedomostí o EÚ